Πάνω από 30.000 παραγγελίες για το νέο Opel Astra

Πάνω από 30.000 παραγγελίες για το νέο Opel Astra

H Opel στοχεύει να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το 2022.

«Το νέο μας Astra είναι το καλύτερο Opel που είχαμε ποτέ και αντιπροσωπεύει ένα πραγματικό ‘quantum leap’ ένα τεράστιο άλμα για την Opel από πολλές απόψεις» ήταν τα πρώτα λόγια του CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, στην επίσημη συνέντευξη τύπου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 
 
Η ενδέκατη γενιά του Astra δεν είναι μόνον ελαφρύτερη, πιο ευέλικτη και πιο αποδοτική από ποτέ – διαθέτει και χαρακτηριστικά γνωστά από μεγαλύτερες κατηγορίες. Μετά την αποκάλυψη του 5θυρου Astra, τον CEO του Opel Group πλαισίωσε η CEO της General Motors, Mary Barra, για τα αποκαλυπτήρια του Astra Sports Tourer. Έχοντας συγκεντρώσει περίπου 30.000 παραγγελίες μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο σημειώνει ήδη τεράστια επιτυχία αν και επίσημα λανσάρεται στις 10 Οκτωβρίου.
 
H Οpel σχεδιάζει να επιταχύνουμε τον ερχομό των μοντέλων: Από το 2016 έως το 2020, θα λανσάρει 29 νέα οχήματα συμπεριλαμβανομένου ενός ηλεκτρικού οχήματος και μιας δεύτερης ναυαρχίδας μαζί με το Insignia. Παράλληλα το νέο SUV της εταιρείας θα παράγεται στο Rüsselsheim μέχρι το τέλος της δεκαετίας και θα τονώσει ακόμα περισσότερο τη μάρκα τεχνολογικά.
 
Η Opel στοχεύει να γίνει η δεύτερη μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων στην Ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το 2022, έχοντας διασφαλίζει την τρίτη θέση πέρσι στην αγορά επιβατικών αυτοκινήτων της Ε.Ε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube