Kosmocar: Λήξη συνεργασίας με την ΑΦΟΙ Φιλοσίδη Α.Ε.

Kosmocar: Λήξη συνεργασίας με την ΑΦΟΙ Φιλοσίδη Α.Ε.

Η Kosmocar ανακοίνωσε τη λήξη συνεργασίας της με την ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε., με την απόφαση να τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου και να αλλάζει τα δεδομένα στο δίκτυο της Volkswagen στην Αττική.

Η Kosmocar Α.Ε. ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της, με τον έως τώρα Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Συνεργάτη Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.», με έδρα στον Βύρωνα Αττικής.

Η λήξη της συνεργασίας θα τεθεί σε ισχύ την 01/08/2024, οπότε και η εταιρεία «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.» δεν θα αποτελεί μέλος του δικτύου Εμπόρων και Συνεργατών Service της Kosmocar A.E.

Σε ό,τι αφορά το Νομό Αττικής, οι κάτοχοι και υποψήφιοι πελάτες αυτοκινήτων Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες τόσο πριν όσο και μετά την αγορά του αυτοκινήτου τους, από τα ακόλουθα μέλη του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα:

Karenta A.E. στην Αργυρούπολη
Karenta A.E. στο Μαρούσι
Karenta A.E. στο Νέο Φάληρο
Ι. Γρατσίας Α.Ε.Β.Ε. στην Αγία Παρασκευή
Autoclub A.E. στη Νέα Φιλαδέλφεια
Α. Μαρινάτος Α.Ε. στο Γκύζη
Φιλιππαίος Ιωάννης Α.Ε. στο Αιγάλεω

Αναλυτικότερες πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας με το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων και Συνεργατών Service Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα σε πανελλαδικό επίπεδο αναγράφονται στην ιστοσελίδα της Kosmocar - Volkswagen

Η Kosmocar επιθυμεί να ευχαριστήσει τους μετόχους και τα στελέχη της «ΑΦΟΙ ΦΙΛΟΣΙΔΗ Α.Ε.»  για τη μακρόχρονη συνεργασία και να τους ευχηθεί κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια.

Πηγή: Kosmocar

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube