Νέα Mercedes-AMG C63 Coupe Edition 1 με άρωμα DTM

Νέα Mercedes-AMG C63 Coupe Edition 1 με άρωμα DTM

Η Mercedes-AMG παρουσίασε την ειδική έκδοση Edition 1 για τις C63 Coupe και C63 S Coupe.

Η Mercedes-AMG παρουσίασε την ειδική έκδοση Edition 1, για τις C63 Coupe και C63 S Coupe, η εμφάνιση των οποίων είναι σφόδρα επηρεασμένη από τη νέα C-Class που εξελίχθηκε για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του DTM και παρουσιάστηκε επίσης σήμερα.

Τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα σε δύο σχέδια. Το πρώτο θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο για την C63 S Coupe και είναι βαμμένο με Magno Selenite Grey ματ χρώμα με κίτρινες ρίγες να διατρέχουν το καπό, την οροφή και τα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

Το ξεχωριστό στιλ της έκδοσης Edition  συμπληρώνουν «εξαιρετικά ελαφριές» -όπως τονίζει η Mercedes- ζάντες ελαφρού κράματος, ενώ άξια αναφοράς είναι και τα κεραμικά φρένα που εξοπλίζουν την συγκεκριμένη έκδοση της C63 S Coupe.

Η απλή C63 Coupe Edition 1 από την άλλη, ξεχωρίζει εξωτερικά από τις ρίγες σε γκρι ματ χρώμα και τα απλά φρένα, αλλά μπορεί προαιρετικά να εφοδιαστεί και αυτή με τα κεραμικά.

Και τα δυο αυτοκίνητα μπορούν να αποκτήσουν το αεροδυναμικό πακέτο AMG Aerodynamics Package που περιλαμβάνει μεγαλύτερο εμπρός σπόιλερ, πλαϊνές ποδιές, αεραγωγούς στον πίσω προφυλακτήρα και διαχύτη.

Στο εσωτερικό και των δυο εκδόσεων συναντάμε τα καθίσματα AMG Performance με δέρμα Nappa, flat-bottom τιμόνι και κίτρινες ραφές σε τιμόνι, καθίσματα και ταμπλό. Την κίνηση των δυο μοντέλων αναλαμβάνει φυσικά ο biturbo V8 των 4 λίτρων με απόδοση 476 PS στην απλή και 510 PS στην έκδοση S.

[Πηγή: Mercedes-Benz]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube