H Rinspeed παρουσιάζει το απόλυτο μεταφορικό μέσο για την πόλη [video]

H Rinspeed παρουσιάζει το απόλυτο μεταφορικό μέσο για την πόλη [video]

Η Rinspeed έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες και μπόλικες φωτογραφίες, για το πρωτότυπο microMAX που θα παρουσιάσει επίσημα στο κοινό στην έκθεση της Γενεύης.

Σύμφωνα με την ελβετική εταιρεία, το microMAX συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα δημόσια και ιδιωτικά μέσα μεταφοράς και αποτελεί το απόλυτο όχημα για μεταφορά στην πόλη.

Όπως φανερώνει και η ονομασία του, η κεντρική ιδέα του microMAX είναι να προσφέρει άνετους και μεγάλους χώρους για τους επιβάτες σε όσο το δυνατόν πιο συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις. Έτσι, παρόλο που το μήκος  του δεν ξεπερνά τα 3,7 m, το ύψους 2,2 m microMAX προσφέρει όχι μόνο χώρους για τρεις επιβάτες, πέρα τον οδηγό, αλλά και πολυτέλειες που δεν παρέχονται από κανένα μέσο δημόσιας ή ιδιωτικής μεταφοράς.

Για παράδειγμα, παρέχεται ψυγείο για δροσερά αναψυκτικά και καφετιέρα. Και όσο οι επιβάτες απολαμβάνουν τον espresso τους, μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο από τα tablet, να παίξουν ή να ακούσουν μουσική. Και ο οδηγός όμως δεν θα βγαίνει παραπονεμένος από το microMAX, καθώς όλες οι λειτουργίες του πρωτότυπου οχήματος ελέγχονται από μια HD οθόνη 19 ιντσών.

Το όχημα φυσικά είναι ηλεκτρικό και σύμφωνα με την Rinspeed εάν βγει στην παραγωγή η τιμή του θα κυμαίνεται, αναλόγως των υλικών και των λειτουργιών που θα προσφέρει, από 5.000 έως 10.000 ευρώ.

Δείτε το video και τις φωτογραφίες που ακολουθούν και μπείτε στο πνεύμα του microMAX.

[Πηγή: Rinspeed]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube