Αποκάλυψη του νέου CUPRA Terramar στο 37ο America's Cup

Αποκάλυψη του νέου CUPRA Terramar στο 37ο America's Cup

Βάλε αφύπνιση: Η CUPRA ανακοινώνει το νέο CUPRA Terramar πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του 37ου America's Cup στις 3 Σεπτεμβρίου.

CUPRA Terramar

Το CUPRA Terramar ενστερνίζεται τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της CUPRA διαθέτοντας μία τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Όπως άλλωστε όλα τα μοντέλα του Ισπανού κατασκευαστή.

Η αναμονή σχεδόν τελείωσε. Με το τέλος της αντίστροφης μέτρησης του CUPRA Cube να σηματοδοτεί την έναρξη του 37ου Louis Vuitton America's Cup Barcelona, η CUPRA ανακοινώνει το CUPRA Terramar, το επίσημο αυτοκίνητο του διαγωνισμού, ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας του στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ποιος είπε ότι ένα SUV δεν μπορεί να ξεχωρίζει για το σπορτίφ ταμπεραμέντο του;

CUPRA Terramar

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, το χρονόμετρο που θα εγκατασταθεί στην παραλία της Βαρκελώνης, θα δείχνει ορισμένες λεπτομέρειες του νέου μοντέλου της μάρκας. Το CUPRA Cube θα προβάλλει επίσης πληροφορίες για τους διάφορους αγώνες, καθώς και τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, για να διασφαλίσει ότι οι φίλοι του διαγωνισμού θα είναι πάντα ενημερωμένοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το CUPRA Tavascan στη Βαρκελώνη, ηλεκτρικά όνειρα

Το νέο CUPRA Terramar έρχεται για να ενισχύσει την παρουσία της CUPRA στην καρδιά της ταχύτερα αναπτυσσόμενης κατηγορίας στην Ευρώπη. Αποτίνοντας φόρο τιμής στην πίστα Terramar που βρίσκεται στο Sitges, στην οποία η CUPRA παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στον κόσμο, το ηλεκτροκίνητο SUV είναι ο νέος ήρωας μιας νέας εποχής. Που δημιουργήθηκε ακολουθώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της CUPRA, συνδυάζοντας τέλεια το συναίσθημα και τις επιδόσεις.  

Διαθέτοντας το μοναδικό DNA της CUPRA και μια εμφάνιση τολμηρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση, ενσωματώνει την επόμενη γενιά της τεχνολογίας e-Hybrid, εκτενέστερη ψηφιοποίηση και χαρακτηριστικά βιωσιμότητας, ενώ παράλληλα βελτιώνει τις οδηγικές επιδόσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Χαλαρώνουν οι δασμοί της ΕΕ, κερδισμένοι οι Tesla, MINI, CUPRA

Η παγκόσμια πρεμιέρα του CUPRA Terramar θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός που θα φέρει κοντά την CUPRA Tribe για να γνωρίσει μια νέα εποχή για τη μάρκα στο πλαίσιο ενός  διαγωνισμού όπου δεν υπάρχει δεύτερη θέση: Ή κερδίζεις ή χάνεις. Παρακολουθήστε σε livestream την εκδήλωση στις 3 Σεπτεμβρίου, 13:15 ώρα Ελλάδος.

CUPRA Terramar

Θυμίζουμε ότι το CUPRA Terramar θα αντικαταστήσει το SEAT Tarraco, το πρώτο 7θέσιο SUV που έφτιαξε ποτέ το Martorell. Ελπίζοντας να προσελκύσει περισσότερους αγοραστές με τον πιο σπορ χαρακτήρα, την προηγμένη τεχνολογία και τις επιλογές εξηλεκτρισμού — ήπιο υβριδικό κι επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύνολα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε στη Βαρκελώνη τα νέα CUPRA Formentor και Leon

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το CUPRA είναι κατά 23,5 cm κοντύτερο από το πλέον καταργημένο οικογενειακό SUV της SEAT. Και δεν θα έχει τρεις σειρές θέσεις. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube