Ford Puma, το πρακτικό και ευρύχωρο B-SUV

Ford Puma, το πρακτικό και ευρύχωρο B-SUV

To ανανεωμένο Ford Puma είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και θέτοντας την άνεση, την ευρυχωρία και τον προηγμένο χαρακτήρα σε πρώτο πλάνο, είναι έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη εμπορική του πορεία.

Ford Puma

Όταν το Μπλε Οβάλ αποκάλυψε για πρώτη φορά το Ford Puma, η κατηγορία των κόμπακτ crossover έγινε ακόμα πιο δημοφιλής, αποκτώντας έναν νέο, ισχυρό παίχτη.

Τώρα, το αναννεωμένο Ford Puma έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον πρωτοποριακό του χαρακτήρα, διαθέτοντας ως όπλα του όχι μόνο τα πιο προηγμένα συστήματα κίνησης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας αλλά και όλα τα χαρακτηριστικά που του διασφαλίζουν τον τίτλο του πιο ευρύχωρου, άνετου και πρακτικού B-SUV της αγοράς.

Το Ford Puma συνεχίζει την εμπορική του πορεία, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο πρακτικού B-SUV της ελληνικής αγοράς

Ford Puma

Εκτός από τις νεανικές του αναλογίες και την χαρακτηριστική εξωτερική σχεδίαση, το μοντέλο της Ford προτάσσει τώρα ένα ακόμη πιο εκλεπτυσμένο και ανθρωποκεντρικό εσωτερικό. Χάρη στη μονόχρωμη απόχρωσή της, η καμπίνα του νέου Ford Puma αποπνέει μια συγκρατημένη γοητεία, με τις επιφάνειες να αγκαλιάζουν τους επιβάτες και να εκτείνονται απρόσκοπτα από τη μια πόρτα στην άλλη, ενσωματώνοντας έναν πίνακα οργάνων με λεπτούς αεραγωγούς, ένα σμιλεμένο σε σχεδίαση τρισδιάστατο soundbar καθώς και ένα ολοκαίνουργιο σπορ τιμόνι με δύο ακτίνες και επίπεδο κάτω τμήμα.

Η αίσθηση πολυτέλειας μεγαλύτερου αυτοκινήτου ενισχύεται από τον διακριτικά ενσωματωμένο ατμοσφαιρικό φωτισμό που φωτίζει έμμεσα την καμπίνα δημιουργώντας μία ευχάριστη αίσθηση. Τα καθίσματα, το τιμόνι και το νέο, συρόμενο υποβραχιόνιο φέρουν επένδυση από συνθετικό δέρμα Sensico.

Ford Puma

Αυτό φέρει διακριτικές ραφές σε χρώμα Cool Grey στις εκδόσεις Titanium και έντονες κόκκινες σταυροβελονιές για τις ST-Line, οι οποίες διαθέτουν επίσης σπορ πεντάλ, μαρσπιέ από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και σκουρόχρωμη εσωτερική επένδυση οροφής.

Παράλληλα, η facelift εκδοχή του Puma εν έχει θυσιάσει τίποτα από την πρακτικότητα που το χαρακτηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο ευέλικτος και καινοτόμος χώρος φόρτωσης χρησιμοποιεί το MegaBox για τη μεταφορά δύο σετ μπαστουνιών του γκολφ σε όρθια θέση ή βρεγμένου και λασπωμένου εξοπλισμού μετά από υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς πλένεται και καθαρίζεται εύκολα.
Το MegaBox προσφέρει επιπλέον 80 lt αποθηκευτικού χώρου στο δάπεδο του χώρου αποσκευών, κάτι που σημαίνει ότι αντικείμενα ύψους έως και περίπου 115 cm μπορούν να αποθηκευτούν όρθια.

Με το MegaBox ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 456 lt με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους, ενώ με την πλήρη αναδίπλωσή τους η μέγιστη χωρητικότητα φτάνει τα 1.216 lt. Και όλα αυτά σε ένα όχημα με μήκος μόλις 4,2 m.

Ford Puma

Ως εκ τούτου, το Ford Puma καλύπτει άνετα τις ανάγκες των οικογενειακών διακοπών και άλλων αποδράσεων με ένα πορτμπαγκάζ ικανό να γεμίσει με αποσκευές ή σπορ εξοπλισμό.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νέο Ford Puma εδώ.
Διαμορφώστε το δικό σας Ford Puma εδώ.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube