Ένα ακόμη teaser για τη νέα Porsche Panamera [video]

Ένα ακόμη teaser για τη νέα Porsche Panamera [video]

H παρουσίαση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου

H Porsche θα αποκαλύψει στο κοινό τη νέα Panamera στην επικείμενη Έκθεση του Παρισιού, τον Σεπτέμβριο. Αυτή θα είναι η δεύτερη σημαντική παρουσίαση νέου μοντέλου που κάνει η Porsche μέσα στη χρονιά, μετά τις ανανεωμένες Boxster/Cayman.

Η δεύτερη γενιά Panamera θα χρησιμοποιήσει την ελαφρύτερη και πιο αποδοτική πλατφόρμα του Group VW με την κωδική ονομασία MSB (Modularer Standardantrieb Baukasten - Modular Standard Platform). Το ίδιο πλαίσιο θα χρησιμοποιήσει η Bentley, η Bugatti και η LamborghiniΗ νέα Panamera θα αρχίσει τις πωλήσεις στην Ευρώπη αμέσως μετά την Έκθεση του Παρισιού. Οι πωλήσεις στην Κίνα και την Αμερική, τις δύο μεγαλύτερες αγορές για την Panamera, θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2017.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Porsche: Δοκιμάζεται η νέα Panamera Shooting Brake [video]

Η Panamera είχε πέρσι τις χαμηλότερες πωλήσεις από τα πέντε συνολικά μοντέλα της Porsche μέσα στο 2016, σε όλες της αγορές πλην της κινεζικής. Εκεί φαίνεται πως οι πελάτες προτιμούν τους χώρους που προσφέρει η Panamera σε σχέση με μια 911.

Με την πασουσίαση της νέας Panamera να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Ιουνίου, και την αποκάλυψή της στο ευρύ κοινό τον Σεπτέμβριο στο Παρίσι, η εταιρεία μας δίνει ένα νέο teaser για να μας κρατά... ζεστούς. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube