Η νέα BMW 7 κάνει βόλτες στο Nürburgring [video]

Η νέα BMW 7 κάνει βόλτες στο Nürburgring [video]

Θα είναι ελαφρύτερη κατά 204 κιλά από την υπάρχουσα και η εισαγωγική της έκδοση θα φορά 2λιτρο κινητήρα!

H ανανεωμένη BMW 7 που θα παρουσιαστεί κάπου ανάμεσα στο 2015 και 2016, βρίσκεται ήδη στο τελικο στάδιο εξέλιξης και… συνελήφθη να κάνει βόλτες στην περιοχή του Nürburgring.

Ακόμη βέβαια οι Βαυαροί την κρατούν καλά καμουφλαρισμένη, όμως αν βασιστούμε σε λίγο παλαιότερες δηλώσεις του προέδρου Norbert Reithofer, δεν πρέπει να περιμένουμε σημαντικές αισθητικές αλλαγές, αφού "αυτό θα ήταν λάθος για τους πελάτες της σειράς 7".

Ωστόσο θα έχουμε σημαντικές αλλαγές κυριώς σε ό,τι αφορά στο βάρος του αυτοκινήτου που θα μειωθεί σημαντικά χάρη στις νέες τεχνολογίες και τα προηγμένα υλικά που χρησιμοποιεί η BMW. Πληροφορίες αναφέρουν πως η νεά "7άρα" χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και ανθρακονημέτων θα ζυγίζει 204 κιλά λιγότερο από την τρέχουσα έκδοση. 

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες θα υπάρχουν τα γνωστά μας μηχανικά σύνολα κάτω από το καπό, όμως φήμες (και μάλιστα έντονες) θέλουν την "εισαγωγική" έκδοση να φορά δίλιτρο κινητήρα βενζίνης (σσ: με δεδομένη και τη δραστική μείωση του βάρους δεν φαντάζει ανέφικτο - κάθε άλλο), ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση M770 xDrive με 4λιτρο  twin-turbo V8 κινητήρα που θα αποδίδει 475 ίππους και ροπή 66,25 kgm. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube