Διαρροή: Ferrari 488 Pista

Διαρροή: Ferrari 488 Pista

Τρεις εικόνες της νέας Ferrari των 700+ ίππων και αντιπάλου της Porsche 911 GT2 RS διέρρευσαν στο web μαζί με το νέο όνομα.

Η πιο σκληροπυρηνική έκδοση της 488 GTB διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εστιασμένη περισσότερo στην πίστα και ως εκ τούτου φυσικός αντίπαλος για την Porsche 911 GT2 RS.

Οι διαρρεύσασες εικόνες της Ferrari, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, όπως όλα δείχνουν θα ονομάζεται «Pista», με ευνόητο εκ του ονόματος προσανατολισμό. Οι φωτογραφίες που έγιναν «share» στο αμερικανικό φόρουμ Ferrari Chat, δείχνουν τις επιθετικές αεροδυναμικές αλλαγές του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου εμπρός σπλίτερ και ενός πιο προτεταμένου πίσω διαχύτη. Η εικόνα του πίσω μέρους (κάτω) δείχνει επίσης το όνομα του αυτοκινήτου, 488 Pista.



Η Ferrari απέφυγε να σχολιάσει τις εικόνες ή το όνομα της Pista. Η μοναδική επίσημη δημοσιοποίηση της φίρμας του Maranello για επερχόμενο αυτοκίνητο έγινε σε μορφή video. Πλάνα που κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα (βλ.video) έδειξαν τη διάδοχο της 458 Speciale σε δράση, στην πίστα της εταιρείας στο Fiorano.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ferrari 488 Spider [video]

 

Σχεδιασμένη για να είναι η πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της 488, η Pista θα χρησιμοποιεί τον κινητήρα της 488 Challenge με 700+ άλογα, ενώ θα ενσωματώνει νέα και ανασχεδιασμένα αεροδυναμικά στοιχεία προκειμένου να βελτιωθεί η κάθετη αεροδυναμική πίεση.

Προηγούμενη διαρροή τεχνικών διαφανειών στην Ferrari Photo Page αποκαλύπτει επίσης ότι ο κινητήρας του αυτοκινήτου, ο οποίος αναμένεται να είναι ελαφρύτερος κατά 10%, θα είναι το πιο ισχυρό μοτέρ V8 που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα η Ferrari.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube