Ο Tavares επιβεβαίωσε το ηλεκτρικό Jeep των €25.000

Ο Tavares επιβεβαίωσε το ηλεκτρικό Jeep των €25.000

Μετά το Avenger, η Jeep ετοιμάζεται να επεκτείνει τη γκάμα των κόμπακτ ηλεκτρικών μοντέλων της. Με την τιμή της νέας σπουδής της να μην ξεπερνά τις €25.000.

Jeep Logo

Η Jeep, λανσάροντας το ηλεκτρικό Avenger, ένα μοντέλο που σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, έκανε το πρώτο της βήμα στην κατηγορία των κόμπακτ ηλεκτρικών SUV. Κι αυτό φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή, μιας και η αμερικανική φίρμα έχει στα σκαριά ένα νέο, ηλεκτρικό B-SUV, η τιμή του οποίου θα κινηθεί πέριξ των €25.000.

Την είδηση αυτή έκανε γνωστή ο CEO του Ομίλου Stellantis, Carlos Tavares. Τονίζοντας πως το νέο αυτό μοντέλο έρχεται για να προσελκύσει νέους αγοραστές που ακόμα δεν έχουν τολμήσει να κάνουν το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση.

Σύμφωνα με τον Carlos Tavares, η τιμή της εισαγωγικής έκδοσης του νέου μοντέλου της Jeep δεν θα ξεπερνά τις €25.000

Jeep Avenger

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλεκτροκίνηση, μια επένδυση για το μέλλον του πλανήτη

Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου αποκάλυψε πως η τιμή της εισαγωγικής έκδοσης του μοντέλου θα είναι κοντά στις €25.000. Πιθανότατα δε, κάτω από αυτές. Δύσκολα όμως θα ακολουθήσει την τιμή του Citroën ë-C3. Θυμίζουμε πως το γαλλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη, ξεκινώντας κάτω από τις €23.000.

«Ακριβώς όπως λανσάραμε το Citroen e-C3 για λίγο πάνω από €22.000, πολύ σύντομα θα έχετε και ένα Jeep κάτω από τα €25.000», ανέφερε ο Tavares σε πρόσφατη συνάντησή του με επενδυτές. Και μπορεί να μην έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, μοιάζει όμως εξαιρετικά πιθανό το νέο πόνημα της Jeep να βασιστεί στη νέα πλατφόρμα Smart Car του Ομίλου. Όπως ακριβώς θα συμβεί με το ηλεκτρικό FIAT Panda αλλά και με τα έτερα κόμπακτ ηλεκτρικά της Stellantis.

Jeep Avenger

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι, ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω;

Με τη νέα αυτή προσθήκη στη γκάμα της, η Jeep θα διευρύνει σημαντικά το εξηλεκτρισμένο της χαρτοφυλάκιο. Θυμίζουμε πως η εταιρεία πέρα από το Avenger, έχει παρουσιάσει το επιβλητικό Wagoneer S που πατά στην πλατφόρμα STLA Large και το Recon, το ηλεκτρικό alter ego του Wrangler.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube