Tata Motors: Δεν πωλείται η Jaguar Land Rover

Tata Motors: Δεν πωλείται η Jaguar Land Rover

Με επιστολή του στη Βρετανίδα πρωθυπουργό διαψεύδει φήμες και δημοσιεύματα.

Ο πρόεδρος της Tata Motors, o Natarajan Chandrasekaran ξεκαθαρίζει τν θέση της εταιρείας και βάζει τέλος στη φημολογία που μέσω πληθώρας δημοσιευμάτων ήθελαν την Tata να βάζει πωλητήριο στην JLR. 

Μάλιστα αυτό έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο, αφού ο πρόεδρος της Tata απηύθυνε επιστολή στην ίδια τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Theresa May. 

Στην επιστολή του αυτή, ο πρόεδρος της ινδικής εταιρείας που απο το 2008 ελέγχει την Jaguar Land Rover, διευκρινίζει με τον πλέον σαφή τρόπο πως η Tata Motors παραμένει δεσμευμένη στην σε βάθος χρόνου ανάπτυξη και επιτυχία της JLR. 

H JLR, υπογραμμίζει, θα συνεχίσει να επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα και τεχνολογίες με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή της ανταγωνιστικότητας σε παγκόσμιο επίπεδο. Και καταλήγει: τα δημοσιεύματα που θέλουν την Tata να εκχωρεί το μερίδιό της στην JLR ή ακόμη και να καταργεί την Jaguar δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Τουναντίον η διοίκηση λαμβάνει όλα εκείνα τα μέτρα που όχι μόνον θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τα προϊόντα μας, αλλά θα καταστήσουν την εταιρεία άκρως ανταγωνιστική και με εύρωστα ταμειακά διαθέσιμη, που είναι και το ζητούμενο για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube