To συγκινητικό αντίο του Montezemolo στη Ferrari [video]

To συγκινητικό αντίο του Montezemolo στη Ferrari [video]

Σε μια ειδική τελετή ο μέχρι πρότινος «αρχηγός» της Scuderia αποχαιρέτησε τους εργαζόμενους

Τέλος εποχής για τη Ferrari με το συγκινητικό αντίο του Montezemolo στους εργαζόμενους της Scuderia.
 
Σε μια ξεχωριστή τελετή στο Μαρανάλο, φορτισμένη συναισθηματικά, ο Luca αποχαιρέτησε τους εργαζόμενους, τους ανθρώπους που τον στήριξαν και τους στήριξε και άφησε το αγαπημένο παιδί του Enzo Ferrari να γυρίσει σελίδα και να μπει σε μια νέα εποχή.
Μια εποχή που ουδείς μπορεί να προβλέψει το που θα οδηγήσει... 
 
Μετά από 23 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι της Ferrari o Luca di Montezemolo συναντήθηκε για τελευταία φορά με τους εργαζόμενους και τα στελέχη της εταιρίας, τους ευχαρίστησε, τους χαιρέτησε σχεδόν όλους έναν προς έναν και αποχώρησε.

Προηγούμενως από το βήμα του αμφιθεάτρου, ανάμεσα σε μια F1 και την ολοκαίνουργια 458 Speciale A τους είπε πως αυτοί και μόνον αυτοί είναι η δύναμη της εταιρίας και σε αυτούς οφείλεται το γεγονός ότι η Ferrari έφτασε εδώ που είναι σήμερα. 
Τους προέτρεψε να συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο, διότι η Ferrari πάνω από όλα είναι ιδέα, ενώ δεν έλειψαν και τα δάκρυα από πολλούς εργαζόμενους όταν αποχαιρετούσαν τον επί 23 χρόνια επικεφαλής της μάρκας. 

Ο Montezemolo πριν αποχωρήσει, φωτογραφήθηκε με όλους όσοι του το ζήτησαν και δέχτηκε πολλά αναμνηστικά δώρα από τους εργαζόμενους.
 
Η επόμενη μέρα για τη Ferrari είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. 
Στα χέρια του Marchionne ουδείς γνωρίζει ποιο θα είναι το μέλλον. 
Θα είναι κρίμα πάντως αν ο ισχυρός άνδρας της FCA θελήσει να εξαργυρώσει με «φτηνό» τρόπο το χρυσάφι που κρύβει στα σπλάχνα της η Ferrari.
Θα δείξει... 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube