H Lego γιορτάζει τα 45 χρόνια της Mercedes-Benz G-Class

H Lego γιορτάζει τα 45 χρόνια της Mercedes-Benz G-Class

H Lego τιμάει τα 45α γενέθλια της Mercedes-Benz G-Class με μια Technic συσκευασία 2.891 κομματιών.

Η Mercedes-Benz G-Class σβήνει 45 κεράκια φέτος κι η Lego έχει το κατάλληλο δώρο για όλους τους φανατικούς θαυμαστές της. Περιέχει σχεδόν 3.000 κομμάτια και περιλαμβάνεται στη σειρά Technic.

Μπορείτε λοιπόν να αποκτήσετε τη δική σας Mercedes-Benz G-Class με €249,99 σε υπέροχη πορτοκαλί απόχρωση, με μαύρες πινελιές να κάνουν όμορφη αντίθεση. Αν πάλι δεν θέλετε να διαθέσετε τόσα χρήματα, υπάρχει και πιο οικονομική επιλογή.

Επιτέλους, μια Mercedes-Benz G-Class που δε σε απασχολεί η κατανάλωση καυσίμου, τα τέλη κυκλοφορίας και το τεκμήριο. Κι όχι, δεν εννοούμε την ηλεκτρική!

Mercedes-Benz G-Class

Όπως όλα τα προϊόντα της Legon, η Mercedes-Benz G-Class έχει πολύ προσεγμένη κατασκευή, με το κιτ να περιλαμβάνει έναν «λειτουργικό» 6κύλινδρο σε σειρά, καθώς και κιβώτιο ταχυτήτων με drive, νεκρά κι όπισθεν. Δύο μπλοκέ διαφορικά κι ένα λειτουργικό σύστημα διεύθυνσης συμπληρώνουν το καρέ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Συνεργασία Lamborghini και Lego για αναδημιουργία της Sián FKP 37

Το σετ κοστίζει €249,99 και το ανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας, Ola Kaellenius. Ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο. Έχει μήκος 43 cm, πλάτος 20 cm κι ύψος 22 cm.

Mercedes-Benz G-Class

Εάν αυτό είναι εκτός του εύρους του προϋπολογισμού σας, η Lego προσφέρει το κιτ Speed ​​Champions των 808 τεμαχίων που περιλαμβάνει μία G63, καθώς και μία SL63. Κοστίζει περίπου το 1/5 της τιμής του μεγάλου σετ, αλλά η G63 ​​είναι πολύ πιο μικρή, με μήκος 18 cm.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Nέα McLaren F1 2022 σε μινιατούρα από τη Lego Technic

Η Lego δεν ασχολείται μόνο με μινιατούρες. Ενίοτε χρησιμοποιεί τα διάσημα τουβλάκια της για να φτιάξει μοντέλα σε φυσικό μέγεθος. Κάπως έτσι, πέρσι κατασκεύασε μια Ferrari Monza SP1 στην Τσεχία και μάλιστα χρειάστηκε κι η αρωγή σχεδιαστών απευθείας από τα κεντρικά στο Μαρανέλο.

Mercedes-Benz G-Class

Για την ολοκλήρωσή της χρησιμοποιήθηκαν 383.610 τουβλάκια Lego και το όλο έργο υλοποιήθηκε σε 339 ημέρες. Οι ρόδες και το τιμόνι της ήταν τα μόνα αυθεντικά εξαρτήματα που χρησιμοποιήθηκαν για το μοντέλο φυσικού μεγέθους και βάρους 1.340 kg.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube