Πατέρας παρασέρνει δάσκαλο που δεν του επέτρεπε να μπει στο σχολικό πάρκινγκ [video]

Πατέρας παρασέρνει δάσκαλο που δεν του επέτρεπε να μπει στο σχολικό πάρκινγκ [video]

Και όμως. Θερμοκέφαλοι υπάρχουν παντού. Ακόμη και στη Βρετανία, αν κρίνουμε από το απίστευτο περιστατικό σε σχολείο.

Η βρετανική Αστυνομία του Woking, στο Surrey, έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το απίστευτο video στο οποίο φαίνεται ένας 22χρονος πατέρας να «φτυαρίζει» με το αυτοκίνητό του ένα δάσκαλο στη εξώπορτα του σχολείου, να τον μεταφέρει για λίγα μέτρα πάνω στο καπό και στη συνέχεια να τον «αδειάζει» καταγής.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι απαγορεύεται η κίνηση των γονέων με το αυτοκίνητο μέσα στο σχολικό πάρκινγκ κατά την είσοδο και έξοδο των μαθητών για λόγους ασφαλείας.

Ο δάσκαλος-επιτηρητής λοιπόν εμπόδιζε, όπως φαίνεται στο video, τον επίμονο πατέρα, φράζοντάς του το δρόμο με τη φυσική παρουσία του στην αυλόπορτα του «Winston Churchill School». Ενώ στη συνέχεια, γύρισε την πλάτη προς το αυτοκίνητο και κάθισε στο καπό. Αυτό φαίνεται ότι εξόργισε τον Rainer Schoeman, τον πατέρα, που το βρήκε προκλητικό και που ανέλαβε δράση για να συνετίσει τον δάσκαλο. Τώρα θα μου πείτε είναι λίγο δύσκολο να συνεννοηθούν με χιούμορ ένας Βρετανός και ένας Ολλανδός –αν κρίνουμε από το όνομα του πατέρα. Είναι κι αυτοί οι τρεις αγγλο-ολλανδικοί πόλεμοι στη μέση.

Πάντως, η δικαιοσύνη ανέλαβε τα επιδικάσει τα δέοντα στις απαγγελθείσες κατηγορίες. Το Guildford Crown Court βρήκε ένοχο τον Schoeman την περασμένη Παρασκευή για πρόκληση σωματικών βλαβών, επικίνδυνη οδήγηση, ανασφάλιστο όχημα και χωρίς πιστοποιητικό KTEO. Με τους δέκα μήνες που του επιδίκασε το δικαστήριο, μάλλον έπεσε στα μαλακά, αν κρίνουμε και από τη σκηνή που λίγο κόντεψε να παρασύρει δύο μαθητές που έβγαιναν εκείνη τη στιγμή με τα ποδήλατά τους.

[Πηγή Surrey Police]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube