H Nissan βάζει το πρώτο γκολ στο Champions League

H Nissan βάζει το πρώτο γκολ στο Champions League

Ο διαγωνισμός «γκολ της εβδομάδας» είναι μόνον η αρχή...

Είναι γνωστό πως η Nissan υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας στο πλαίσιο του Champions League με την UEFA για διάστημα τεσσάρων χρόνων.
 
Ετσι, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η κορυφαία ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα παρουσιάσει μια σειρά από ενέργεις για την προώθηση τόσο του θεσμού όσο και των προϊόντων της.
 
Η πρώτη κιόλας ενέργεια ανακοινώθηκε λίγο πριν τη μεγάλη κλήρωση των ομίλων που έγινε στο Μονακό και αφορά στον διαγωνισμό που ακούει στο όνομα «το γκολ της εβδομάδας» (Goal Of The Week).
Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός δίνει στους φίλους του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, την ευκαιρία να ψηφίσουν τα καλύτερα και πιο συναρπαστικά γκολ του Champions League.
 
Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» από τη Nissan και θα δείχνει μέχρι και πέντε από τα καλύτερα γκολ από κάθε αγωνιστική εβδομάδα, όπως αυτά θα επιλεγούν από την κριτική επιτροπή της UEFA. Οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα είναι σε θέση να ψηφίσουν από τα μεσάνυχτα (ώρα Κεντρικής Ευρώπης) κάθε Πέμπτης, μετά από τη λήξη των αγώνων. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα παίρνουν μέρος σε εβδομαδιαίες κληρώσεις που θα τους προσφέρουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια σειρά από δώρα, όπως επίσημα προϊόντα του UEFA Champions League αλλά και εισιτήρια για τους αγώνες.
 
Επιπλέον, η Nissan θα προσφέρει σε συγκεκριμένο κοινό- συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων για παιδιά, στους πελάτες της, στους συνεργάτες αλλά και στα μέσα ενημέρωσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την φιλοξενούμενη ομάδα κατά την προπόνηση, την ημέρα πριν από το παιχνίδι του UEFA Champions League.
 
Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί τόσο στην ιστοσελίδα uefa.com, όσο και στην ενότητα για το UEFA Champions League στην ιστοσελίδα της Nissan, η οποία και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube