H 911 GT3 αρπάζει φωτιά και η Porsche αναβάλει τις παραδόσεις

H 911 GT3 αρπάζει φωτιά και η Porsche αναβάλει τις παραδόσεις

Μετά την 5η 911 GT3 που άρπαξε φωτιά, η Porsche σταματά τις παραδόσεις του νέου μοντέλου της μέχρι να ανακαλύψει τι συμβαίνει…

Πέντε συνολικά ολοκαίνουργιες Porsche 911 GT3 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά τις τελευταίες εβδομάδες. Οι φωτιές έχουν προκληθεί ανεξήγητα και το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε  παρά να ανυσηχήσει την γερμανική φίρμα. Η τελευταία φέρεται να έχει σταματήσει τις παραδόσεις της νέας γενιάς του μοντέλου της προς τους πελάτες και να εξετάζει τα συμβάντα για να βρει τι φταίει.

Η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι ήταν το τελευταίο περιστατικό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην Ελβετία. Σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού στο ξένο Τύπο ενώ οδηγούσε σε οδό ταχείας κυκλοφορίας άκουσε κάποιους περίεργους ήχους από τον κινητήρα. Αποφάσισε να βγει από τον αυτοκινητόδρομο και όταν σταμάτησε στην άκρη του δρόμου είδε την πανάκριβη Porsche του να αρπάζει φωτιά. Όπως ανέφερε, το μόνο που πρόλαβε να δει ήταν διαρροή λαδιού και καπνό από τον κινητήρα.

Ένα ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν από μερικές εβδομάδες και στην ιταλία, όπου μία ολοκαίνουργια 911 GT3 με μόλις 60 km στο κοντέρ της τυλίχτηκε στις φλόγες κοντά στο Avelino. Ο οδηγός διαπίστωσε πτώση της πίεσης λαδιού και μετά από δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση της Porsche για τα περιστατικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube