Η Škoda γιορτάζει τα 2.000.000 αυτοκίνητα από το εργοστάσιο του Kvasiny

Η Škoda γιορτάζει τα 2.000.000 αυτοκίνητα από το εργοστάσιο του Kvasiny

Η Škoda ανακοινώνει την επίτευξη ενός ακόμη ρεκόρ, του 2.000.000ού αυτοκινήτου από το εργοστάσιο στο Kvasiny. Και έπεται κλιμάκωση με τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Λίγο πριν φύγει το 2016, η Škoda συμπλήρωσε την παραγωγή 19.000.000 αυτοκινήτων με μια λευκή Fabia.
 
Σήμερα, η Škoda ανακοινώνει την επίτευξη ενός άλλου ρεκόρ, που είναι η παραγωγή 2.000.000 αυτοκινήτων από το εργοστάσιο στο Kvasiny
Παρά το γεγονός πως η σημαντικότερη μονάδα συναρμολόγησης της μάρκας βρίσκεται στο  Mláda Boleslav, αυτή στο Kvasiny κατέχει καθοριστική θέση στην εταιρεία, αφού εκεί παράγονται τα Yeti, Superb και Kodiaq.
 
Το εργοστάσιο στο Kvasiny είναι μια state-of-the-art μονάδα παραγωγής με μεγάλη παράδοση και μια εξαιρετικά στελέχη, λέει ο Michael Oeljeklaus μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Škoda. Ο ετήσιος όγκος παραγωγής θα συνεχίσει να αυξάνεται τα επόμενα χρόνια, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να επενδύσει στην επέκταση του Kvasiny σε ένα κέντρο εξειδικευμένο για τη συναρμολόγηση SUV. Παράλληλα, λέει ο Οeljeklaus ετοιμάζουμε μια γραμμή παραγωγής για μια plug-in υβριδική έκδοση του Kodiaq και SuperbΑυτά τα τελευταία εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο της «μαμάς» VW για αύξηση παραγωγής αυτοκινήτων συγκεκριμένης τεχνολογίας. 
 
Στο μεταξύ η Škoda μελετά την παραγωγή ενός ακόμη μοντέλου και τα στελέχη της αμφιταλατεύονται ανάμεσα σε ένα 4θυρο κουπέ και σε ένα SUV κουπέ.
Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αν θέλετε να στοιχηματίσετε ποιο από τα δύο θα δείτε πρώτα, εμείς τουλάχιστον θα βάζαμε όλα μας τα λεφτά στο δεύτερο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube