Αυτοί είναι οι πέντε πρώτοι ιδιοκτήτες της Alfa Romeo 4C [video]

Αυτοί είναι οι πέντε πρώτοι ιδιοκτήτες της Alfa Romeo 4C [video]

Σε ειδική τελετή στο Balocco οι πέντε πρώτοι ιδιοκτήτες της 4C παρέλαβαν τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια παρακολούθησαν σεμινάριο οδήγησης με καθηγητή τον Nicola Larini

Mία ξεχωριστή ημέρα περίμενε τους πρώτους ιδιοκτήτες της Αlfa Romeo 4C, στο κέντρο δοκιμών της μάρκας, στο Balocco.

Πρόκειται για τους Pierluigi De Silvestro (Ελβετία), Philippe Walch (Γαλλία), Carlos Diniz (Γερμανία), Aldo Mariani (Ολλάνδια) και Stefano Zanotti (Iταλία), που είναι οι πέντε από τους 500 συνολικά που θα αποκτήσουν την ειδική έκδοση Launch Edition της 4C.

Kαι οι πέντε, αγόρασαν το αυτοκίνητο στο ίδιο χρώμα (Rosso Alfa) και το είχαν παραγγείλει από την παρουσίασή του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η Alfa Romeo τους έκανε δώρο και ένα αναμνηστικό κράνος ειδικά σχεδιασμένο για την 4C από την Sparco, ενώ παρακολούθησαν και ένα σεμιναρίο οδήγησης του αυτοκινήτου.

Παρών στην ειδική αυτή εκδήλωση ήταν και ο Nicola Larini, ο οποίος παρέλαβε και ένα αναμνηστικό τρόπαιο με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του DTM, όταν ο Iταλός πιλότος οδηγούσε μια Alfa Romeo 155 V6 Ti. Στη συνέχεια ο Larini παρέδωσε μαθήματα οδήγησης στους πέντε πρώτους ιδιοκτήτες της 4C Launch Edition, που πέρασαν σίγουρα μία ξεχωριστή ημέρα στην πίστα της Alfa Romeo, στο Balocco.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube