Νέο πιστάδικο app απογειώνει το GR Yaris και το LBX Morizo RR

Νέο πιστάδικο app απογειώνει το GR Yaris και το LBX Morizo RR

Η Toyota κυκλοφόρησε μια πιστάδικη εφαρμογή smartphone για τους κατόχους των GR Yaris και Lexus LBX Morizo ​​RR.

Το GR Yaris και το Lexus LBX Morizo ​​RR έχουν κατασκευαστεί για να οδηγούνται σκληρά, ιδανικά στο προστατευμένο περιβάλλον μιας πίστας.

Η Toyota λάνσαρε μια νέα εφαρμογή η οποία ισχυρίζεται ότι μειώνει το turbo lag, αυξάνει την τελική ταχύτητα, ενσωματώνει shift lights και βελτιώνει την ψύξη του κινητήρα. Αλλά αν είστε κάτοχος GR Yaris, μην κάνετε όρεξη γιατί προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία κι ενεργοποιείται μόνο εντός της πίστας.

Θες να λιώνεις περισσότερο το GR Yaris σου στην πίστα; Απλώς κατέβασε την αντίστοιχη εφαρμογή

GR Yaris

Η εφαρμογή ονομάζεται Circuit Mode και θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Αυγούστου στην Ιαπωνία για τους κατόχους GR Yaris που κατασκευάστηκε από τον Απρίλιο του 2024 κι έκτοτε, δηλαδή το facelift μοντέλο, καθώς και για όσους έχουν αποκτήσει το Lexus LBX Morizo ​​RR. Το οποίο χρησιμοποιεί τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο 3ύλινδρο κινητήρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Toyota GR Yaris φοράει τα αυτοκόλλητα της Celica του 1993

Ένα από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι περιλαμβάνει προσαρμοζόμενα shift lights, ώστε να κάνετε τις τέλειες αλλαγές ταχύτητας, ακριβώς πριν τον κόφτη. Επίσης, η Toyota αναφέρει ότι αυξάνει την τελική ταχύτητα. Χωρίς να προβαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες, εικάζουμε ότι σχετίζεται με ανέβασμα του ηλεκτρονικού κόφτη που επεμβαίνει στα 180 km/h στα ιαπωνικά μοντέλα.

GR Yaris

Βελτιώνει την ταχύτητά σας όταν βγαίνετε από τις στροφές, ελαχιστοποιώντας το turbo lag. Και για να σιγουρευτεί ότι όλο αυτό δεν στρεσάρει υπέρμετρα τον κινητήρα και δεν θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη καταπόνηση, η εφαρμογή βελτιστοποιεί επίσης τη λειτουργία του συστήματος ψύξης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ξεκίνησε ως μια τρέλα του Akio Toyoda, αλλά πλέον το Lexus LBX με το 300άρι μοτέρ και την τετρακίνηση άρχισε να πωλείται στην Ιαπωνία!

Η εφαρμογή περιέχει δεδομένα για 34 πίστες της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένων του Fuji Speedway, της Suzuka και του Sodegaura Forest Raceway. Για να διασφαλιστεί ότι οι Ιάπωνες οδηγοί δεν θα αξιοποιήσουν τις πρόσθετες λειτουργίες στις διάσημες ορεινές διαδρομές αλλά μόνο στο ασφαλέστερο περιβάλλον της πίστας, το smartphone θα λαμβάνει δεδομένα GPS για να αναγνωρίσει πότε το αυτοκίνητο έχει εισέλθει σε μία από τις 34 εγκαταστάσεις, επιτρέποντας την ενεργοποίηση των επιπλέον λειτουργιών.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube