App συνοδήγησης από τον Ιταλό πρωταθλητή Paolo Andreucci [video]

App συνοδήγησης από τον Ιταλό πρωταθλητή Paolo Andreucci [video]

Είναι δωρεάν και διαθέσιμo σε τέσσερις γλώσσες. 

O έντεκα φορές πρωταθλητής Ιταλίας ράλι Paolo Andreucci, άφησε τη θέση του οδηγού και σε συνεργασία με την συνοδηγό του Anna ανέπτυξε ένα App για κινητά τηλέφωνα που λειτουργεί ως συνοδηγός. Όχι σαν απλός συνοδηγός όμως καθώς ο 54χρονος οδηγός έχει αναπτύξει την AndreucciCoDrive, μια δωρεάν εφαρμογή πλοήγησης που βασίζεται σε παραδοσιακές εφαρμογές πλοήγησης, διαβάζοντας το δρόμο όπως ένας συνοδηγός σε ράλι, επισημαίνοντας και το βαθμό δυσκολίας κάθε στροφής. 

Τα οφέλη δεν είναι μόνο η αύξηση της ασφάλειας, αλλά και η μείωση της κατανάλωσης καυσίμων, όπως και της φθοράς των ελαστικών και των φρένων. Σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και σε άγνωστους δρόμους, οι οδηγοί μπορούν να πλοηγηθούν με ασφάλεια, γνωρίζοντας τι ακριβώς τους περιμένει.

Η εφαρμογή προσαρμόζεται επίσης στις συνήθειες κάθε χρήστη και στον τρόπο που αυτός οδηγεί. 
Ένα άλλο ξεχωριστό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι τα ενσωματωμένα παιχνίδια για την ενθάρρυνση της ασφαλούς οδήγησης με ανταγωνιστικό τρόπο. Λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες προκλήσεις μέσα στην εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν περάσματα σε έναν αγώνα WRC, έναν γύρο δοκιμών με τον ίδιο τον Paolo και κουπόνια καυσίμων.

Το App λειτουργεί σε όλο τον κόσμο και είναι προς το παρόν διαθέσιμο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Περισσότερες γλώσσες θα ακολουθήσουν σύντομα.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iTunes ΕΔΩ.
Κατεβάστε την εφαρμογή για Google Play ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube