Tokyo Motor Show: νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover από τη Mitsubishi

Tokyo Motor Show: νέο πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover από τη Mitsubishi

Οι τελευταίες εξελίξεις της εταιρείας επάνω στη σχεδίαση και ηλεκτροκίνηση θα υπάρχουν στο eX Compact Crossover Concept.

Τα πρωτότυπα με εναλλακτικές μορφές ενέργειας δεν είναι κάτι νέο για τη Mitsubishi. Στο eX Compact Crossover Concept ενσωματώνονται όλα τα νέα της εταιρείας σε επίπεδο σχεδίασης και τεχνολογίας στην ηλεκτροκίνηση.

Είναι επιθετικό σε σχεδίαση, με εμπρός μέρος επηρεασμένο από τη νέα σχεδιαστική εικόνα της εταιρείας που ονομάζεται Dynamic Shield. Τα εμπρός φώτα είναι τεχνολογίας LED και με πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση, ενώ παρεμφερές σε λεπτομέρειες είναι και το πίσω μέρος. Στο πλάι εντύπωση κάνει η απουσία μεσαίας κολόνας και οι πίσω πόρτες που ανοίγουν ανάποδα και η καμπίνα είναι ο ορισμός του απλού και του φουτουριστικού.

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες, όμως η Mitsubishi κάνει λόγο για state of the art τεχνολογία με Twin Motor 4WD και το σύστημα S-AWC (Super All Wheel Control) να φροντίζουν για την τετρακίνηση αλλά και αυτονομία που θα φτάνει τα 400 km. Εξίσου προηγμένα θα είναι και τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης καθώς κι εκείνα για την ενεργητική ασφάλεια.

Το eX Compact Crossover Concept θα κάνει την παγκόσμια πρώτη του στις 28 Οκτωβρίου, στο Tokyo Motor Show.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube