Νέες λεπτομέρειες για το Hyundai IONIQ

Νέες λεπτομέρειες για το Hyundai IONIQ

Οι Κορεάτες έδωσαν στη δημοσιότητα άλλες δυο εικόνες του νέου μοντέλου συντηρώντας το ενδιαφέρον μέχρι την επίσημη παρουσίαση στις αρχές του 2016

Το IONIQ είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai που θα μπει στη μάχη των εναλλακτικών καυσίμων. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχαμε γράψει αναλυτικά, θα διατίθεται είτε ως απλά ηλεκτρικό, είτε ως plug in hybrid, είτε ως απλό υβριδικό μοντέλο. Το σημερινό νέο έχει να κάνει με την φουτουριστική και αεροδυναμική του σχεδίαση, που εν μέρει αποκαλύπτεται από την σχετική εικόνα. Το μοντέλο που θέλει να μπει δυναμικά στην ευρωπαϊκή αγορά και να ανταγωνιστεί παραδοσιακά μοντέλα όπως το Toyota Prius, θα προσφέρει άφθονους χώρους στην καμπίνα.



Τα υλικά θα είναι επιλεγμένα ώστε να επιβαρύνουν όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον, ενώ η σχεδίαση της καμπίνας έχει έντονα τεχνολογική αύρα. Αν παραμείνει ως έχει η εξωτερική του σχεδίαση, το μοντέλο με το ιδιαίτερο όνομα που παραπέμπει στα ιόντα, προβλέπεται να έχει εξαιρετικό μέλλον. Η παγκόσμια πρεμιέρα αναμένεται να γίνει στην Κορέα τον Ιανουάριο, ενώ στην Ευρώπη θα το δούμε το Μάρτιο 2016 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube