Νέες εικόνες του Mitsubishi e-Evolution στη δημοσιότητα

Νέες εικόνες του Mitsubishi e-Evolution στη δημοσιότητα

Εν όψει του σαλονιού του Τόκιο, η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε νέες εικόνες για το νέο της πρωτότυπο.

Αν και έχουμε αναφερθεί ξανά στο πρωτότυπο με το θρυλικό όνομα που θα παρουσιάσει η Mitsubishi στο Τόκιο, μέχρι τώρα είχαμε δει μόνο μια εικόνα του.

Ωστόσο τώρα δημοσιεύτηκαν ακόμα δύο, οι οποίες που μας αφήνουν να δούμε ακόμα καλύτερα το πώς φαντάζεται η εταιρεία το μέλλον της, τώρα που βρίσκεται υπό τη σκέπη της συμμαχίας Renault-Nissan.

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε εάν και πότε θα υπάρξει έκδοση παραγωγής, είναι αδιαπραγμάτευτο όμως ότι μιλάμε για μια πολύ ενδιαφέρουσα σκέψη. Ακόμα κι εάν υπάρξει είναι προφανές ότι θα έχει πιο συγκρατημένη γραμμή σε σχέση με του εικονιζόμενου πρωτότυπου, όμως η τεχνολογία που κρύβεται κάτω από το αμάξωμά του σίγουρα λέει πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Mitsubishi: Το όνομα Evolution επιστρέφει

Το e-Evolution, όπως ονομάζεται, κινείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες εκ των οποίων ο ένας οδηγεί ισχύ στους μπροστινούς τροχούς και οι δύο τους πίσω ώστε να εκτελούν και χρέη Active Yaw Control.

Δε γνωρίζουμε περισσότερα προς το παρόν, όμως έχουμε πολλούς λόγους να περιμένουμε την επίσημη παρουσίασή του που θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου, την πρώτη Press Day του σαλονιού του Τόκιο δηλαδή.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube