Honda Urban EV Concept: Έρχεται στην Φρανκφούρτη

Honda Urban EV Concept: Έρχεται στην Φρανκφούρτη

Η ιαπωνική εταιρεία προλειαίνει το έδαφος για τον εξηλεκτρισμό της επί Ευρωπαϊκού εδάφους.

Ένα μικρό ηλεκτρικό πρωτότυπο σχεδιασμένο για τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις θα δείξει η Honda στην έκθεση της Φρανκφούρτης που θα ανοίξει τις πύλες της στις 11 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για το Urban EV Concept, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που η ίδια η Honda δίνει θα ασκήσει επιρροή σε κάποιο μελλοντικό μοντέλο της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Honda εξελίσσει νέο υβριδικό σύστημα για το 2018

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία άλλη πληροφορία σχετικά με το πρωτότυπο, όμως από το όνομά του μπορούμε να συμπεράνουμε με ασφάλεια ότι πρόκειται για ένα μοντέλο πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Honda Jazz 1.3 CVT

Οπότε δε μπορούμε να υποθέσουμε τίποτα σχετικά με το πόσο κοντά μπορεί να βρίσκεται στην παραγωγή, μπορούμε όμως να αναφέρουμε ότι το πλάνο προβλέπει ότι μέχρι το 2030, τα δύο τρίτα των μοντέλων της εταιρείας θα έχουν κάποιας μορφής ηλεκτρισμό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Honda Civic 1.0 VTEC Turbo

Πέραν του Urban EV Concept πάντως, η Honda θα έχει δυνατή παρουσία εφέτος στην Φρανκφούρτη. Επιπλέον θα παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του Jazz, το CR-V Hybrid Prototype που θα αποτελέσει τον προπομπό του νέου ευρωπαϊκού CR-V (διαβάστε τη δοκιμή του υπάρχοντος CR-V εδώ), καθώς και την πετρελαιοκίνητη έκδοση του νέου Civic, με τον 1.6 i-DTEC κινητήρα των 120 ίππων.

[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube