H Lamborghini Miuracan γεφυρώνει το χθες με το σήμερα

H Lamborghini Miuracan γεφυρώνει το χθες με το σήμερα

Μια επεξεργασμένη εικόνα μας δείχνει πως μπορούν να συνδυαστούν τα καλύτερα σχεδιαστικά στοιχεία της πρώτης και της πιο πρόσφατης Lamborghini.

Μια επεξεργασμένη φωτογραφία δείχνει πως θα είναι ένα σούπερκαρ που θα συνδυάζει την βασική φόρμα της θρυλικής Lamborghini Miura με σχεδιαστικά στοιχεία από την πιο πρόσφατη δημιουργία της Sant’ Agata, την Huracan.

Την εικόνα δημιούργησε ο Yasid Oozeear, συνδυάζοντας ρετρό και μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία. Έχει ενσωματώσει στο αρχικό σχήμα της Miura τον εμπρός προφυλακτήρα της Huracan με τις δύο μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα αιχμηρά προτεταμένα πτερύγια που ξύνουν την άσφαλτο. Από την Huracan επίσης είναι δανεισμένα τα μαρσπιέ με τους μικρούς αεραγωγούς αλλά και οι τροχοί.

Το πάνω μέρος έχει μείνει σχεδόν απαράλλαχτο. Η Miura είναι ένα κομψοτέχνημα, διαχρονικό σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσε ακόμη και σήμερα να βγει στην παραγωγή με ελάχιστες αλλαγές. Το επόμενο στάδιο θα είναι ο σχεδιαστής να πειραματιστεί με ένα φαρδύτερο αμάξωμα. Η Huracan θα μπορούσε και πάλι να αποτελέσει την πηγή της έμπνευσής του.

Οι απόψεις διίστανται για τέτοιου είδους πειραματισμούς, όπως δείχνουν και οι συζητήσεις στις σελίδες του δημιουργού στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ το αποτέλεσμα είναι χωρίς αμφιβολία όμορφο, είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν ιεροσυλία την παραμικρή «μολυβιά» πάνω στο σχήμα της μυθικής Miura. Άλλοι πάλι, δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Εσείς; Τι λέτε;

Πηγή Autoevolution

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube