Ξεπούλησε το Hyundai i30 N First Edition σε δύο μέρες

Ξεπούλησε το Hyundai i30 N First Edition σε δύο μέρες

Μόλις δύο μέρες χρειάστηκαν για να πουληθούν τα 100 κομμάτια First Edition του Hyundai i30 N στη Γερμανία.

Η Hyundai Deutschland την περασμένη Δευτέρα άνοιξε το βιβλίο παραγγελιών για το περιορισμένης έκδοσης « First Edition» του εκρηκτικού χάτσμπακ i30 N και μέχρι την Τετάρτη είχαν πουληθεί όλα.

Το i30 N First Edition κάθε άλλο παρά φθηνό θα μπορούσε να το πει κάποιος για τα γερμανικά δεδομένα, καθώς το αυτοκίνητο με το έξτρα Performance Package που φοράει κοστίζει €30.900. Αυτό όμως δεν εμπόδισε 100 πελάτες κα καταθέσουν προκαταβολή 1.000 ευρώ για να είναι οι πρώτοι που θα το παραλάβουν.

Το i30 N First Edition στην περιορισμένη αυτή έκδοσή του φορά το βασικό δίλιτρο των 275 PS που θα έχουν και τα στάνταρ αυτοκίνητα. Αλλά μεταξύ άλλων έξτρα, διαθέτει επιπλέον 19άρες ζάντες ελαφρού κράματος με πιο μαλακά λάστιχα, μεγαλύτερα φρένα, ενεργό σύστημα εξάτμισης και ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικά μέσω των φρένων. Επίσης καθένα από τα 100 αυτοκίνητα θα διαθέτει και ένα κάποιο επίπεδο εξατομίκευσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Hyundai Motor Europe: 'Ετσι θα γίνουμε Νο 1

Οι αγοραστές όμως του i30 N First Edition, που διατέθηκε μόνο στη Γερμανία, θα προσκληθούν στο Nürburgring, όπου θα παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τον Albert Biermann, τον αντιπρόεδρο του Performance Development και High Performance Vehicle Division. Επίσης θα λάβουν μέρος και σε πρόγραμμα με οδήγηση στην πίστα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Hyundai Ν Performance: AWD και σασμάν paddles shift στα σκαριά

«Το μεγάλο ενδιαφέρον για το First Edition επιβεβαιώνει την αυτοπεποίθησή μας για το i30 N», είπε Albert Biermann. «Το πρώτο μοντέλο υψηλής απόδοσης υπό την N Series εξελίχτηκε εκ βάθρων, προκειμένου να παρέχει γνήσια οδηγική ευχαρίστηση σε ένα οικονομικά προσιτό πακέτο για το δρόμο και την πίστα».

[Πηγή hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube