Το μικρό ηλεκτρικό Hyundai Inster των €22.000 σε video

Το μικρό ηλεκτρικό Hyundai Inster των €22.000 σε video

Το Hyundai Inster γεμίζει με πολλές ελπίδες την κορεατική φίρμα και την ηλεκτρική γκάμα της. Εν αναμονή της άφιξής του, video το δείχνει στο φυσικό περιβάλλον του.

Hyundai Inster

Πρόσφατα, η κορεατική φίρμα έγινε πρωτοσέλιδο ανακοινώνοντας το ηλεκτρικό μίνι crossover, Hyundai Inster. Διότι εταιρεία μπορεί να είναι καλά εδραιωμένη στην αγορά των ηλεκτρικών, αλλά δεν διαθέτει προσιτό επίπεδο εισόδου.

Αυτό είναι κάτι που θα γίνει με την άφιξη του νέου Hyundai Inster που σύμφωνα με το πρόγραμμα αναμένεται στις αρχές του 2025. Με τις φήμες προσδιορίζουν ότι η τιμή αγοράς θα ξεπερνά δεν θα ξεπερνά τις 22.000 ευρώ. Που για τα ελληνικά δεδομένα κι αν ισχύει η επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 3» θα την κατεβάζει περίπου στις 13.000 ευρώ.

Το Hyundai Inster θα προσφέρει δυνατότητα ισχύος φόρτισης στα 11 kW και γρήγορη φόρτιση στα 120 kW

Hyundai Inster

Οπότε για τέτοια χρήματα, ο αγοραστής θα παίρνει ένα μικρό crossover BEV με κινητήρα 97 ίππων που θα τροφοδοτείται από μια μπαταρία ενεργειακής πυκνότητας 42 kWh. 

Συσσωρευτής που θα προσφέρει αυτονομία τουλάχιστον 300 χιλιόμετρα. Στην μεγαλύτερη και ακριβότερη έκδοση, ο ηλεκτροκινητήρας ανεβαίνει σε ισχύ στους 115 ίππους και η μπαταρία σε χωρητικότητα στις 49 kWh. 

Hyundai Inster

Από την πλευρά φόρτισης, ο ενσωματωμένος φορτιστής θα προσφέρει δυνατότητα ισχύος φόρτισης στα 11 kW. 

Η γρήγορη φόρτιση σε DC από την πλευρά της, θα γίνεται μάξιμουμ στα 120 kW. Αρκετά για να επαναφορτιστεί η μπαταρία από 10% έως 80% σε περίπου είκοσι λεπτά.

Ενώ περιμένουμε να το δούμε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου, το Hyundai Inster δοκιμάζεται ήδη. Έτσι, το κανάλι ShortsCar στο YouTube εντόπισε το νέο μοντέλο στους δρόμους της Κορέας. Εκεί πέρα, λέγεται Hyundai Casper, αλλά είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube