Στις 8 Δεκεμβρίου η αποκάλυψη της νέας McLaren 720S Spider

Στις 8 Δεκεμβρίου η αποκάλυψη της νέας McLaren 720S Spider

Θα είναι το δεύτερο ανοικτό μοντέλο της εταιρείας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η McLaren για την επίσημη αποκάλυψη της 720S Spider που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 8 Δεκεμβρίου. 
Η βρετανική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία-teaser στην οποία φαίνεται μόνον το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου με τις λεπτομέρειες για την οροφή να παραμένουν μυστικές. 

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε τη McLaren 720S

Πρόκειται για το δεύτερο ανοικτό μοντέλο της εταιρείας μετά την αντίστοιχη έκδοση της 570S. Η McLaren έχει ανακοινώσει αναπτυξιακό σχέδιο κόστους 1,2 δισ στερλινών, που ακούει στο κωδικό όνομα Track25. Στο πλαίσιο του σχεδίου αυτού είδαμε την υβριδική  Speedtail και θα δούμε πολλά νέα μοντέλα. 

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε τη McLaren 570 S στις ΕΔ του Ράλι Μόντε Κάρλο [video]

Η φωτογραφία-teaser δείχνει μόνον το εμπρός μέρος όμως οι πληροφορίες θέλουν να έχει μια αναδιπλούμενη οροφή hard top κατασκευασμένη από πολύ ελαφρύ υλικό. 

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε  τη McLaren 650 S [video]

Ο κινητήρας θα είναι ο ίδιος της 720S, V8 των 3.994 cc, πολλαπλό ψεκασμό και διπλό turbo που αποδίδει ισχύ 720 PS/7.500 rpm, ροπή 78,5 kgm/5.500 rpm και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο SSG 7 σχέσεων.
Η McLaren δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ούτε το βάρος του αυτοκινήτου (αναμένεται να είναι αυξημένο λόγω ενισχύσεων), ούτε και τις επιδόσεις του. 

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε τη McLaren 570 GT στον Γύρο της Κορσικής [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube