Φωτογραφία-teaser της νέας Mercedes-Benz V-Class

Φωτογραφία-teaser της νέας Mercedes-Benz V-Class

Η Mercedes-Benz δημοσιοποίησε μια φωτογραφία-teaser της επερχόμενης V-Class που θα αποκαλυφθεί στις 30 Ιανουαρίου, πριν από το επίσημο ντεμπούτο της στο Σαλόνι της Γενεύης.

Ήδη ξέρουμε πώς θα είναι η καμπίνα της νέας V-Class που αντικαθιστά το Viano και τώρα η Mercedes-Benz μας δίνει μια πρώτη μικρή και κρυπτική γεύση από το εξωτερικό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η πιο επιβατική V-Class έρχεται να καλύψει το εμπορικό κενό που άφησε πίσω της η αποτυχημένη σε αυτό το πεδίο R-Class, οπότε αναμένουμε να πλαισιώσει τα υπόλοιπα επιβατικά μοντέλα της Mercedes-Benz στις εκθέσεις.

Οι ανεπίσημες πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για ένα και μοναδικό διαθέσιμο κινητήρα που όμως θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις ισχύος. Πρόκειται για τον 4κύλινδρο ντίζελ των 2.143 cc, με ισχύ 136, 170 και 190 PS. Και στις τρεις εκδόσεις του, το μοτέρ θα συνδυάζεται με 7άρι ή 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ το αυτοκίνητο προαιρετικά θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης 4MATIC, όπως πρόσφατα και το Sprinter 4x4.

[Πηγή Mercedes-Benz μέσω blog.mercedes-benz-passion.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube