Ολοκαίνουργιο Hyundai Santa Fe, ντεμπούτο σε scoop video

Ολοκαίνουργιο Hyundai Santa Fe, ντεμπούτο σε scoop video

O βροχερός καιρός δεν πτόησε τους δοκιμαστές της νέας, τέταρτης γενεάς Santa Fe που ξεκίνησε δυναμικά τεστ στο Nürburgring.

Το αυτοκίνητο αναγνωρίστηκε εύκολα πως πρόκειται για τη νέα, τέταρτη γενιά του Hyundai Santa Fe, καθώς δεν άλλαξε τίποτα στο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο που είχαμε δει πριν από δύο μήνες.

Συμπεράσματα για τη σιλουέτα του νέου κορεατικού crossover είναι σχεδόν αδύνατο να βγουν, καθώς το βαρύ καμουφλάζ κρύβει επιμελώς το νέο στιλ του αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες βέβαια μιλούν για ένα εμπρός μέρος που θα υιοθετεί ένα σετ από διπλά εμπρός φανάρια, κατά το πρότυπο του Kona. Όπως επίσης και μεγαλύτερο ίχνος του αυτοκινήτου στο δρόμο.

Ως εκ του τελευταίου, η νέα γενιά Hyundai Santa Fe πιστεύεται ότι θα διατίθεται είτε σε 5θέσια είτε σε 7θέσια διάταξη στην καμπίνα, ενδεχομένως δε και με διαφορετικού μήκους αμάξωμα.  

Όσον αφορά την γκάμα των μοτέρ, αναμένεται να συμπεριλαμβάνει τόσο βενζινοκινητήρες όσο και ντίζελ, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαια και η ύπαρξη μιας έκδοσης πιο φιλικής προς το περιβάλλον, πιθανότατα ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό κομμάτι.

Να θυμίσουμε ότι το υφιστάμενο μοντέλο που δεν διατίθεται στη χώρα μας ανανεώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2015 και κυκλοφόρησε ως ΜΥ 2016. Η γκάμα παρέμεινε αναλλοίωτη με αυτή της τρίτης γενιάς του 2013 με βενζινοκινητήρες 2.4 με 190 ίππους, δίλιτρο τούρμπο με 264 ίππους και έναν V6 3,3 λίτρων με 290 ίππους, όλοι του με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Όσον αφορά τους ντίζελ ο 2.0 CRDi αποδίδει 150 άλογα ενώ ο αντίστοιχος 2.2 197 PS.   
Ακόμα είναι νωρίς για να μιλήσουμε για το πότε θα λανσαριστεί το αυτοκίνητο, αλλά αυτό θα γίνει σαφώς μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube