Διαμορφώστε τη Phantom σας on line, τώρα!

Διαμορφώστε τη Phantom σας on line, τώρα!

Η Rolls-Royce ήδη μας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε όπως θα θέλαμε τη Phantom, on line, διά μέσω configurator.

Μπορεί να μας λείπουν κάμποσα για να κάνουμε δική μας τη νέα Rolls-Royce Phantom 2018, αλλά η βρετανική φίρμα αποφάσισε να το κάνει εύκολο για τον καθένα να διαμορφώσει τη δική του μέσα από το νέο της configurator.

Φυσικά, ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια στις on line αγορές, είναι να φορτώνουμε τους διαμορφωτές με ό,τι έχει η λίστα. Μην κάνουμε τσιγκουνιές και στα όνειρα! Εκεί, όχι! Είμαστε κιμπάρηδες.

Η εφαρμογή της RR «φτιάξε τη Phantom μόνος σου» στο website της εταιρείας σου επιτρέπει να επιλέξεις μέσα από μια ποικιλία εξωτερικών και εσωτερικών χρωματικών συνδυασμών, μαζί με την επιλογή των τροχών, τα βερνίκια στην καμπίνα, καθώς και διαφορετικά αγαλματίδια «Spirit of Ecstacy» για το καπό.

Να θυμίσουμε ότι η νέα Phantom στηρίζεται στην στη νέα, εξ ολοκλήρου αλουμινένια πλατφόρμα της Rolls-Royce, αποκαλούμενη και «Architecture of Luxury» και κινείται από ένα νέο 6,75λιτρο διτούρμπινο κινητήρα V12, με 571 PS και 91,7 kgm από τις 1.700 rpm.

Η RR υπογραμμίζει ότι η Phantom είναι «το πιο αθόρυβο αυτοκίνητο με μοτέρ στον κόσμο», με περισσότερα από 130 kg ηχομονωτικά και αντιθορυβικά υλικά, και ειδικά λάστιχα «Silent-Seal».

Εμπρός λοιπόν φτιάξε τη δική σου Rolls-Royce, πατώντας εδώ!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube