Τον έπιασαν ύστερα από καταδίωξη μιας ώρας και πέντε διαλυμένα οδοφράγματα!

Τον έπιασαν ύστερα από καταδίωξη μιας ώρας και πέντε διαλυμένα οδοφράγματα!

Ύστερα από μια ώρα καταδίωξη και πέντε διαλυμένα οδοφράγματα τελικά η Αστυνομία κατάφερε να τον σταματήσει. Ένας ξέφρενος αγώνας καταδίωξης;

Θεωρητικά ναι, διότι διήρκεσε για πάνω από 32 km. Πρακτικά όχι, διότι δεν ξεπέρασε τα 35 km/h! Ωστόσο, η πλευρά Fast και Furious, δεν ήταν τόσο Fast ενώ ψυχολογικά ήταν σαφώς Furious.

Αυτή λοιπόν είναι μια ιστορία που απασχόλησε τους χωροφύλακες του Loire-Atlantique. Για περισσότερο από μία ώρα, βρίσκονταν στο κατόπι ενός ατόμου που δεν ήταν απόλυτα στα καλά του. Ο 31χρονος δυστυχής ήρωάς μας, που ήταν διπολικός, αρνήθηκε αρχικά να ακολουθήσει τους νοσηλευτές που ήρθαν να τον πάρουν για νοσηλεία. Και όταν αυτοί επέστρεψαν, αλλά αυτή τη φορά με τους χωροφύλακες, ο άνδρας δραπέτευσε με το τρακτέρ του και έγινε… καπνός.

Κινούμενος με τη τελική του ελκυστήρα του, τα 35 km/h, ο φυγάς διέλυσε πέντε οδοφράγματα της Αστυνομίας μέσα στα 32 km της πορείας του, και μάλιστα κάποια από αυτά σε απότομα μονοπάτια. Τελικά, ύστερα από τη σύλληψή του, οδηγήθηκε για νοσηλεία στο στην πόλη Blain του Loire-Atlantique.

[Πηγή ouest-france.fr]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube