Lamborghini Urus προσπαθεί να ξεφύγει από ελικόπτερο της αστυνομίας [video]

Lamborghini Urus προσπαθεί να ξεφύγει από ελικόπτερο της αστυνομίας [video]

Κάμερες της καναδικής αστυνομίας κατέγραψαν απροσδόκητες εικόνες. 21χρονος με Lamborghini Urus καταδιώκεται από αστυνομικό ελικόπτερο και περιπολικά.

Lamborghini Urus

Όταν ξεκινά μια αστυνομική καταδίωξη, σπάνια έχει ευτυχή κατάληξη για τον δράστη… Αν σε κυνηγά δε ένα ελικόπτερο και μια αρμάδα από περιπολικά, κάνει την άσκηση ακόμα πιο φιλόδοξη.

Ο 21χρονος οδηγός αυτής της Lamborghini Urus και ο 22χρονος συνεργός του το έμαθαν κατά τη διάρκεια μιας εντυπωσιακής καταδίωξης στον Καναδά.

Τα 650 άλογα και οι καταιγιστικές επιδόσεις της Lamborghini Urus ελάχιστη αξία έχουν σε τέτοιου είδους καταδιώξεις

Lamborghini Urus

Οι εικόνες που δημοσιεύονται στην πλατφόρμα του YouTube από το κανάλι OfficialYRP, το οποίο όπως υποδηλώνει το όνομά του χρησιμοποιεί ηχογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις από τις τοπικές αρχές, δείχνουν τις βασικές στιγμές της απόπειρας απόδρασης. Πλάνα που συνέλεξε η νυχτερινή κάμερα του ελικοπτέρου.

Ένα άλλο στοιχείο που έδρασε καταλυτικά για τη θέση των παραβατών, ήταν όταν η Urus πέρασε πάνω από την παγίδα με τα καρφιά που πέταξε ένας αστυνομικός σε ένα συγκρότημα κατοικιών. Και στάθηκε αρκετό για να προκαλέσει το κλατάρισμα του αριστερού εμπρός ελαστικού με 137 km/h στον εθνική, αφού λίγο νωρίτερα, ο 21χρονος οδηγός είχε ξεπεράσει τα 200 km/h σε έναν αυτοκινητόδρομο. 

Μετά από πολλές σπίθες και θεαματικές εικόνες, οι αστυνομικοί το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να ακολουθήσουν την Urus μέχρι να ακινητοποιηθεί και στη συνέχεια να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν τους δύο νεαρούς.

Είναι απολύτως κατανοητό, ότι ο 4λιτρος V8 με τα 650 άλογα και οι καταιγιστικές επιδόσεις του αυτοκινήτου (0-100 σε 3,6” και τελική 305 km/h), ελάχιστη αξία έχουν σε τέτοιου είδους καταδιώξεις.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube