Στη Ρωσία τρακάρουν τις Mercedes G-Class για.. πλάκα [video]

Στη Ρωσία τρακάρουν τις Mercedes G-Class για.. πλάκα [video]

Οι οδηγοί των συγκεκριμένων αυτοκινήτων δείχνουν να έχουν μια αίσθηση υπεροχής στους δρόμους που «εξαργυρώνεται» με θεαματικά τρακαρίσματα.

Πρόκειται για φαινόμενο που χρήζει κοινωνιολογικής ανάλυσης: Στη Ρωσία οι οδηγοί των Mercedes G-Class εμπλέκονται συχνά-πυκνά σε θεαματικά ατυχήματα, πολλές φορές και δυστυχήματα.
Εντάξει, δεν φταίνε πάντα αυτοί. Στις διασταυρώσεις των ρωσικών δρόμων πολλές φορές τα φανάρια δεν λειτουργούν, ενώ σε κάποιες άλλες οι οδηγοί φαίνεται να τα αγνοούν επιδεικτικά.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται σε ρεπορτάζ, οι οδηγοί των συγκεκριμένων αυτοκινήτων αισθάνονται ολίγον… άτρωτοι, ή ότι έχουν ένα ιδιότυπο δικαίωμα να παραβιάζουν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και να κάνουν ό,τι θέλουν στους δρόμους, ακόμη και να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες στο αντίθετο ρεύμα.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μοντέλο της Mercedes, όντας αρκετά ακριβό, απευθύνεται σε μια ειδικά… κάστα ανθρώπων που στην μετασοβιετική Ρωσία ανθεί με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
Σε κάθε περίπτωση οι κάμερες που στη συγκεκριμένη χώρα έχουν όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα τοποθετημένες στο παρμπρίζ τους, μας χαρίζουν κάποιες μοναδικές εικόνες.
Λεπτομέρεια: Οι πυροβολισμοί μετά από κάποιο τρακάρισμα δεν είναι ασύνηθες φαινόμενο!

Απολαύστε τις, και… μακριά από εμάς!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube