Σκυλίσια ζωή! [video]

Σκυλίσια ζωή! [video]

Γυναίκα τρακάρει σε κολόνα και στη συνέχεια μεταφέροντας το βρέφος της από το αυτοκίνητο, της έπεσε από το ριλάξ-καθισματάκι.

Στην Κίνα του αυτοκινητικού παραλόγου, συχνά πυκνά οι πρωταγωνιστές επεισοδίων αλήστου μνήμης είναι κατά πλειονότητα οι γυναίκες.

Στο Νο…, δεν ξέρω κι εγώ ποιο επεισόδιο δημοσιεύουμε, έχουμε μια κυρία η οποία για ανεξήγητο λόγο έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε μια κολόνα. Η πρώτη της δουλειά βγαίνοντας από το αυτοκίνητο ήταν να βγάλει το βρέφος που βρισκόταν στον πίσω κάθισμα δεμένο στο καθισματάκι του. Σωστά, όλα μέχρις εδώ όσον αφορά το βρέφος.

Στη συνέχεια, η οδηγός, και χωρίς να ελέγξει την κατάσταση του παιδιού, έσπευσε να απεγκλωβίσει τη συνοδηγό που είχε φρακάρει η πόρτα της, αφήνοντας το παιδί στο δρόμο, πίσω από το αυτοκίνητο.

Η συνοδηγός κατέβηκε, μαζί με το σκυλί που ήταν μαζί τους, χωρίς να δείχνει ότι έχει τραυματιστεί. Τότε η μητέρα αποφάσισε να πάρει το καθισματάκι με το παιδί για να απομακρυνθεί από τον τόπο του συμβάντος. Αλλά…

Αλλά το παιδί γλίστρησε για άγνωστο λόγο από το καθισματάκι και κατέληξε στο πεζοδρόμιο. Η συνέχεια έγινε γνωστή από τις ειδήσεις και τις αναφορές στα μέσα.

Οι δύο γυναίκες διακόμισαν το σκυλί για εξετάσεις και για θεραπεία στο νοσοκομείο ζώων. Αργότερα όμως αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το βρέφος και το μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν ενδοκρανιακή αιμορραγία και κίνδυνο για τη ζωή του. Η συνέχεια παραμένει άγνωστη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube