Το Škoda Kodiaq στον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας

Το Škoda Kodiaq στον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας

Ετοιμάζεται για πανηγυρική εμφάνιση στον τερματισμό στην Αψίδα του Θριάμβου

Ο πιο φημισμένος ποδηλατικός αγώνας του κόσμου, ο Γύρος της Γαλλίας είναι σε πλήρη εξέλιξη με τον τερματισμό του να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 24 Ιουλίου στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι. 

Με τη Škoda να είναι ο βασικός χορηγός του αγώνα, η τσεχική εταιρεία βρήκε την καλύτερη ευκαιρία για να προωθήσει το νέο της SUV, το Kodiaq. Aφού το “ντύσει” με ειδικό “καμουφλάζ” για την περίσταση, το Kodiaq θα είναι αυτό που θα προηγείται των αθλητών κατά την άφιξή τους στον τερματισμό διά μέσου της λεωφόρου των Ηλυσίων Πεδίων έως την Αψίδα του Θριάμβου. 

Με άλλα λόγια μια… θριαμβευτική εμφάνιση του νέου Škoda που θα τη δουν εκατομμύρια τηλεθεατές στον κόσμο. Ο,τι καλύτερο για το Kodiaq


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Kodiaq: Σχεδόν έτοιμο το μεγάλο SUV της Škoda

Όπως έγινε γνωστό, στο τιμόνι του αυτοκινήτου θα βρίσκεατι ο Ιρλανδός Stephen Roche, πρεσβευτής της Škoda και νικητής του Γύρου της Γαλλίας το 1987. 

Η πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα γίνει στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο και η επίσημη πρώτη του στο κοινό έχει προγραμματιστεί για το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι λίγο αργότερα, με τη διάθεσή του στην αγορά να υπολογίζεται να αρχίσει στο πρώτο 3μηνο του 2017. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube