Ferrari Purosangue κόπηκε στη μέση, όχι μαγκιές στη βροχή

Ferrari Purosangue κόπηκε στη μέση, όχι μαγκιές στη βροχή

Αλλού το μοτέρ, αλλού το αμάξωμα για Ferrari Purosangue σε ατύχημα σε βρεγμένο οδόστρωμα στην Κίνα.

Εικόνες από την Κίνα εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν τι απέμεινε μετά τη σύγκρουση που είχε μια Ferrari Purosangue σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της πρόσκρουσης, που ο ατμοσφαιρικός V12 και το μπροστινό υποπλαίσιο αποκολλήθηκαν από το αυτοκίνητο και διασκορπίστηκαν στο οδόστρωμα. Δεν έχουν γνωστοποιηθεί άλλα στοιχεία αναφορικά με το ατύχημα, αλλά αν κρίνουμε από τον τρόπο που η Ferrari Purosangue κόπηκε στη μέση, το ιταλικό υπέρ-SUV πρέπει να εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή του ατυχήματος.

Ο οδηγός της κινεζικής Ferrari Purosangue μάλλον δεν είχε παρακολουθήσει τις εκπομπές του Άρη Σταθάκη για την οδική ασφάλεια

Ferrari Purosangue

Ενδιαφέρον προκαλεί ότι μαζί με τον V12 των 6,5 lt, έχει αποκολληθεί από το αυτοκίνητο ο κεντρικός άξονας της μετάδοσης κι η εξάτμιση. Φαίνονται μάλιστα αρκετά μέτρα μακριά από το ιταλικό crossover, ενώ κάποιος έχει τοποθετήσει μια ομπρέλα πάνω από το μοτέρ, προφανώς για να το διαφυλάξει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Ferrari Purosangue κατατροπώνει περίτρανα τον ανταγωνισμό των ταχύτατων SUV [video]

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο κινητήρας να είναι ανέπαφος και να μπορεί να πουληθεί ολόκληρος ως μεταχειρισμένος.

Ferrari Purosangue

Η Purosangue έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς, κάτι που της δίνει πλεονέκτημα πρόσφυσης σε σχέση με πισωκίνητα μοντέλα όπως τη Ferrari 296. Παρόλα αυτά, η κατανομή της ισχύος είναι πισωκίνητη, κάτι που ίσως έπαιξε τον ρόλο του. Και βέβαια, μην ξεχνάμε ότι το οδόστρωμα είναι βρεγμένο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ο Cristiano Ronaldo αγοράζει και μία Ferrari Purosangue

Το ESP της Ferrari διαθέτει πρόγραμμα Rain, που θεωρητικά κάνει πιο ομαλή την παροχή των 725 ίππων του θηριώδους V12. Και δεν φέρνει σε τόσο δύσκολη θέση το πλαίσιο. Αφενός όμως δεν γνωρίζουμε αν το είχε ενεργοποιήσει ο ιδιοκτήτης. Αφετέρου, δεν υπάρχει σύστημα ESP που να είναι πανάκεια σε όποια χαζομάρα ή ακρότητα προβεί ο χειριστής.

 

Ferrari Purosangue

Και βέβαια, όπως αρμόζει σε ένα μοντέλο της Ferrari, μπορείς πάντα να στείλεις όλα τα ηλεκτρονικά για ύπνο και να τα βγάλεις πέρα μόνος σου.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube