Ο βάνδαλος και η Θεία Δίκη [video]

Ο βάνδαλος και η Θεία Δίκη [video]

Σαφώς και η φθορά της ξένης περιουσίας δεν είναι το ίδιο σοβαρή και δεν μπαίνει στο ίδιο καντάρι με κάποιον που τον χτυπά αυτοκίνητο.

Αλλά επειδή τελικά, ο τραυματισμός του περιορίστηκε σε ελαφρές κακώσεις, δεν θα πούμε πως στεναχωρηθήκαμε κιόλας.

Δηλαδή, ενώ δεν είμαστε και ευτυχείς που ο άνθρωπος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, εγκαταλείποντας τη σκηνή του βανδαλισμού, από την άλλη είμαστε ικανοποιημένοι που δεν έφυγε ατιμώρητος.

Σύμφωνα με την περιγραφή του video, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος τύπος έσπαγε τη βιτρίνα του μαγαζιού που βλέπετε. Η πρώτη φορά ήταν δύο εβδομάδες πίσω, στις 9 Σεπτεμβρίου και την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, τα ξανάκανε. Ο διπλός βανδαλισμός έγινε στην πόλη Lubliniec, στη νότια Πολωνία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το τρένο πέφτει στις οκτώ… [video]

Στο video που θα δείτε, ένας περαστικός άνδρας που έκανε παρατήρηση στο βάνδαλο –και είναι ο ίδιος που στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία-, αυτός τον άρπαξε από τα πέτα, οπότε αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει, αφήνοντάς τον ανενόχλητο να καταστρέψει ολοκληρωτικά τη βιτρίνα.

Όσο για τη σκηνή του δυστυχήματος, αυτό συνέβη δευτερόλεπτα ύστερα από τη στιγμή που ο βάνδαλος έσπευσε να εξαφανιστεί από το σημείο. Aλλά διασχίζοντας το δρόμο δεν έλεγξε προς τα δεξιά του, που τη θέα του έκρυβε ένα βαν, οπότε η Θεία Δίκη ήρθε με τη μορφή ενός SEAT Cordoba Vario. Μεγάλη η χάρη του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube