Ο Neymar προτείνει Honda! Στους Κινέζους!

Ο Neymar προτείνει Honda! Στους Κινέζους!

O Neymar da Silva Santos Júnior, ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της Ligue 1, γύρισε μια διαφήμιση για τη Honda στη μείζονα περιοχή του Παρισιού.

Το γύρισμα του σποτ που έγινε στην Place du Marché στο Saint-Germain-en-Laye, δυτικά του Παρισιού, προσέλκυσε την προσοχή των κατοίκων της περιοχής και των περαστικών.

Και προς μεγάλη έκπληξή τους είδαν να καταφθάνει επιτόπου ο Neymar, μεγάλο αστέρι της PSG και της Ligue 1 του πιο καλοπληρωμένου μάλιστα και των δύο.

Ο  Βραζιλιάνος στρατολογήθηκε από τη Honda για να είναι ο σταρ ενός σποτ που προορίζεται για την Κίνα. Επιπλέον, το αυτοκίνητο που προωθείται στη διαφήμιση δεν πωλείται καν στην Ευρώπη -από το 2015, αφού είναι η τελευταία γενιά της μπερλίνας Accord. Η ταινία γυρίστηκε αυτή την εβδομάδα, με κρύο αλλά κάτω από ένα καταγάλανο ουρανό. Ο παίκτης έβγαινε από το προπονητικό κέντρο, στο Camp des Loges, όχι μακριά από την Place du Marché.

Όσον αφορά το στόρι της διαφήμισης είναι απλό: Ο Neymar συμμετέχει με αυτοπεποίθηση σε ένα παιχνίδι μπάσκετ και δείχνει την επιδεξιότητά του ακόμη και με την πορτοκαλί μπάλα. Προφανώς, για να σαγηνεύσουν τους Κινέζους θεατές, τα γαλλικά κλισέ είναι μέρος του στόρι, καθώς ο Neymar είχε παραμάσχαλα μια μπαγκέτα. Όχι, μπερέ δεν φορούσε!

Ο Neymar πολλαπλασιάζει τα διαφημιστικά συμβόλαιά του. Έχει περίπου είκοσι χορηγούς ανά τον κόσμο, που θα του αποφέρουν περίπου 20 εκατ. ευρώ ετησίως σύμφωνα με την l' Equipe.

[Φωτογραφίες Le Parisien]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube