Nέες Ducati Multistrada για την ιταλική Αστυνομία

Nέες Ducati Multistrada για την ιταλική Αστυνομία

Οι Ιταλοί Carabinieri θα αποκτήσουν περισσότερο στιλ και δυνατότερες επιδόσεις, καθώς οι Ducati Multistrada 1200 S και Multistrada 1200 Enduro δυναμώνουν το στόλο των μοτοσικλετών τους.

Οι μοτό από το Borgo Panigale θα χρησιμοποιηθούν από τους Ιταλούς Carabinieri και συγκεκριμένα από τη μονάδα Radiomobili Nuclei για άμεση επέμβαση και έλεγχο στις μεγάλες ιταλικές πόλεις, αρχής γενομένης από τη Ρώμη και το Milano.

Οι νέες μοτοσικλέτες θα ενταχθούν στις επιχειρήσεις του στόλου του 112 (το δικό μας 100) σε μια ειδική σύνοδο μεγάλης απήχησης και ενδιαφέροντος, καθώς θα χρησιμοποιηθούν από τους Carabinieri που θα αναλάβουν τη φύλαξη των G7 που προγραμματίζεται για τις 26 και 27 Μαΐου στην Taormina.

«Η Ducati είναι ιδιαίτερα περήφανη που είναι σε θέση να παρέχει την τεχνολογία, το στιλ και την ποιότητα στο Όπλο των Carabinieri», σχολίασε ο Claudio Domenicali, διευθύνων σύμβουλος της Ducati Motor Holding. «Είμαι πραγματικά πεπεισμένος ότι η τυπική αθλητική ικανότητα της Ducati, συνδυασμένη με την ποιότητα και την αξιοπιστία της φίρμας μας αντιπροσωπεύει έναν εξαιρετικό συνδυασμό γι’ αυτή τη δουλειά. Εκ μέρους της εταιρείας που εκπροσωπώ και όλων των εργαζομένων, ευχαριστώ το Όπλο των Carabinieri για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μας έδωσαν να προσφέρουμε τη συμβολή μας στο πολύτιμο έργο τους, συνδυάζοντας δύο ιταλικά σημεία υπεροχής».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To VW Group σκέπτεται να πουλήσει την Ducati

Οι μοτοσικλέτες παρουσιάστηκαν χθες στη Ρώμη σε επίσημη τελετή στο αίθριο της Γενικής Διοίκησης του Επιτελείου των Carabinieri, παρουσία των Claudio Domenicali, του Tullio Del Sette, ανώτατου διοικητή των του Όπλου, και το επιτελείο των Carabinieri.

«Αποτελεί λόγο μεγάλης ικανοποίησης και υπερηφάνειας που η Ducati έθεσε στην υπηρεσία του Στρατού αυτά τα κοσμήματα της ιταλικής βιομηχανίας μοτοσικλετών», είπε ο Del Sette. «Συνδέοντας το όνομα των Carabinieri με την διάσημη φίρμα της Ducati, με το ένδοξο παραλθόν παράδοσης και επιτυχίας, πρόκειται για ένα γεγονός μεγάλης ιστορικής σημασίας και είναι σίγουρος ότι θα δώσει σημαντικά αποτελέσματα στις επόμενες ημέρες στους G7 στην Taormina».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Alfa Romeo και Jeep στην υπηρεσία της ιταλικής Αστυνομίας [video]

Οι νέες Multistrada 1200 S και Multistrada 1200 Enduro βάφτηκαν στα χρώματα και φόρεσαν τα σήματα των Carabinieri, ενώ εξοπλίστηκαν με ασύρματο και ειδικό εξοπλισμό σειρήνων και φάρων της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Μια Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio για τoυς Ιταλούς Carabinieri 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube