Volvo και Ocean Race ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Volvo και Ocean Race ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Η Volvo Cars και το Ocean Race ανακοινώνουν επέκταση της συνεργασίας τους, που περιλαμβάνει κοινή αποστολή για την υγεία των ωκεανών.

Volvo Ocean Race

Η Volvo Cars και το Ocean Race μοιράζονται την ισχυρή δέσμευση για ένα πιο βιώσιμο μέλλον, καθώς και για τη συνεισφορά τους στην υλοποίηση πραγματικών αλλαγών όπου χρειάζεται, οι οποίες περιλαμβάνουν την αποκατάσταση και την προστασία των φυσικών οικοσυστημάτων και της βιοποικιλότητας.

Ως συνεργάτης στο Ocean Race για πάνω από 25 χρόνια, η σουηδική φίρμα έχει αναπτύξει μία φυσική σύνδεση με τους ωκεανούς. Η επέκταση της συνεργασίας θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να δουλέψουν μαζί πάνω στο κοινό μας ενδιαφέρον για την υγεία των ωκεανών και για τον ζωτικό της αντίκτυπο στους ανθρώπους και τον πλανήτη.

H Volvo και το Ocean Race, με την ανανέωση της συνεργασίας τους θα εργαστούν για την προστασία σημαντικών οικοσυστημάτων

Volvo & Ocean Race

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Ηλεκτροκίνηση, μια επένδυση για το μέλλον του πλανήτη

«Αυτό που πιστεύουμε και αυτό που κάνουμε στη Volvo Cars υπερβαίνει τα αυτοκίνητα, και το ίδιο ισχύει για το Ocean Race και την ιστιοπλοΐα – επομένως αυτό που έχουμε εδώ είναι μία φυσική εξέλιξη της συνεργασίας μας», λέει ο Jim Rowan, CEO Volvo Cars. «Από κοινού με το Ocean Race, θέλουμε να δυναμώσουμε τη συζήτηση για την υγεία και τα δικαιώματα των ωκεανών».

«Ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, και όταν αγωνίζεσαι στον γύρο του κόσμου μαθαίνεις να κάνεις μεγάλα όνειρα και συνειδητοποιείς ότι όλη η ζωή στη γη βασίζεται στον Ωκεανό», δήλωσε ο Richard Brisius, πρόεδρος αγώνων στο Ocean Race. «Με τη Volvo Cars μοιραζόμαστε έναν μεγάλο στόχο και σήμερα ξεκινούμε μαζί με υπερηφάνεια ένα νέο τολμηρό ταξίδι. Όνειρό μας είναι ένας υγιής Ωκεανός, προς όφελος όλων».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, που επεκτείνεται στη νέα δεκαετία, το Ocean Race και η Volvo θα εργαστούν μαζί για να βοηθήσουν στην περαιτέρω κλιμάκωση των παγκόσμιων προσπαθειών για την αποκατάσταση και την προστασία σημαντικών θαλάσσιων οικοσυστημάτων, και θα χρησιμοποιήσουν το άθλημα και τους ανθρώπους για να εμπνεύσουν και να μεταλαμπαδεύσουν την αλλαγή που θα αποφέρει έναν πιο υγιή ωκεανό.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube