Μουλάρι Porsche 911 GT2 RS με KERS; [video]

Μουλάρι Porsche 911 GT2 RS με KERS; [video]

Αυτό το μουλάρι με τη μορφή της 911 GT2 RS μάλλον πρόκειται για μια υβριδικό πρωτότυπο με KERS, αν κρίνουμε από τον ήχο.

Τα περισσότερα πρόσφατα video με πρωτότυπα της 911 μας οδηγούν στην 991.2 GT3 RS ή στη Neunelfer 2019. Αυτή όμως εδώ πρόκειται για άλλο φρούτο, αποτελώντας πιθανότατα πρωτότυπο της GT2 RS 2018 με υβριδικό σύστημα κίνησης.

Το «μουλάρι» μοιάζει να είναι μια 991.2 GT2 RS με προσθήκες που προέρχονται από την αγωνιστική γκάμα της 911. Εμπρός φοράει ένα ζευγάρι πτερύγια, αλλά τα διάφορα αεροδυναμικά στοιχεία της ωχριούν σε επιθετικότητα σε σχέση με την τεράστια πτέρυγα. Το μέγεθός της δε είναι τέτοιο που κάνει την πτέρυγα της στάνταρ GT2 RS να μοιάζει με φλαπάκι, ενώ δεν αποκλείεται να προέρχεται κατευθείαν από την αγωνιστική GT3 R. Χώρια που αξίζει ειδικής μνείας το πίσω τζάμι από πολυμερές υλικό, μια ακόμη ένδειξη για την αγωνιστική καταγωγή κάποιων στοιχείων.

Και αν ισχυριστεί κάποιος πως τα φαινόμενα απατούν ή βρίσκονται εκεί για να εξαπατήσουν, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που αποτελούν ενδείξεις για το πικάντικο του αυτοκινήτου. Για του λόγου το ασφαλές λοιπόν, δώστε προσοχή στον ήχο κατά την επιβράδυνση και θα σημειώσετε πως ακούγεται στα αυτοκίνητα που φορούν KERS -Kinetic Energy Recovery System. Όσο για τον ήχο του θερμικού μοτέρ, αυτός ακούγεται ίδιος με του διτούρμπινου της GT2 RS με τα 700 άλογα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Νέα Porsche 911 Carrera T, ελαφρωμένη για πουρίστες [videos]

Η Porsche για το πρωτότυπό της μίσθωσε την πίστα της Monza για μια ιδιωτική δοκιμή που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως θα ακούσετε στο video, o οδηγός δεν χαμπαριάζει και δεν κόβει πουθενά, ρίχνοντας το αυτοκίνητο πάνω στα κερμπ, λες και δοκιμάζει Cayenne.

Βέβαια, το πρωτότυπο που βλέπουμε θα μπορούσε να είναι η επόμενη γενιά της αγωνιστικής 911. Αλλά μάλλον κλείνουμε προς την περίπτωση να είναι ένας έξυπνος τρόπος να καμουφλάρεις το σύστημα κίνησης της φημολογούμενης έκδοσης Turbo S E-Hybrid για την επόμενη 911. Μια φημολογία που υπάρχει εδώ και λίγα χρόνια και για τα 700 βενζινοηλεκτρικά άλογα της 911, κατά το πρότυπο των Turbo S E-Hybrid της Panamera 2018 και της Cayenne 2019.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube