Μια κόκκινη LaFerrari Aperta στο Dubai πωλείται για $7,3 εκατομμύρια!

Μια κόκκινη LaFerrari Aperta στο Dubai πωλείται για $7,3 εκατομμύρια!

Ντίλερ εξωτικών αυτοκινήτων στο Dubai πουλάει μια από τις 209 Ferrari LaFerrari Aperta για πελάτες, σε τιμή τρεις φορές επάνω από την αρχική.


Οι παραδόσεις της σπάνιου υβριδικού hypercar από το Maranello ξεκίνησαν αργά το 2016, αρχής γενομένης από τα κομμάτια που προορίζονταν για τους πιο παραγωγικούς συλλέκτες.

Η τιμή πιστεύεται ότι ξεκίνησε κοντά στα δύο εκατομμύρια ευρώ, αλλά γι’ αυτήν την Aperta που πωλείται στο Dubai, η GTR Motors ζητά $7,3 εκατομμύρια ή 6,22 εκατομμύρια ευρώ.

Πρώτη φορά για την Aperta αυτή γράψαμε τον Αύγουστο, οπότε και την παρέλαβε η GTR Motors. Και για λόγους επικοινωνίας, επιστράτευσε μια ξανθιά vlogger, τη Supercar Blondie και κατά κόσμον Alex Hirschi, για να την ξεσκεπάσει και να την ξετυλίξει εμπρός στην κάμερα και να ανεβάζει το video στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Με LaFerrari Aperta για ντριφτ και ντόνατ στο χώμα [video]

Αυτό λοιπόν το υπέροχο κομμάτι σε Rosso Corsa βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο showroom, επιδεικνύοντας τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων της, τις ασημί ζάντες, τις ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις και τη μαύρη αφαιρούμενη οροφή της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η τελευταία LaFerrari Aperta έπιασε €8,3 εκατ.

Όπως και η εξωτερική μόστρα της, το ίδιο σπέσιαλ είναι και η καμπίνα. Αυτή λοιπόν συνίσταται από μαύρη δερμάτινη επένδυση στα καθίσματα, με φωτεινά κόκκινά κόκκινα σιρίτια και ραφές. Επενδύσεις από μαύρη Alcantara έχει το τιμόνι, ενώ κάθε τι άλλο είναι ανθρακονημάτινο, εκτός από τα πεντάλ που είναι αλουμινένια.

Το πώς περιήλθε στα χέρια του Ντουμπαϊανού ντίλερ μια LaFerrari Aperta χωρίς χιλιόμετρο γραμμένο στο οδόμετρο είναι άγνωστο. Καθώς δεν υπάρχει περίπτωση το εργοστάσιο να πούλησε το αυτοκίνητο απευθείας στον ντίλερ. Οπότε, είναι πιθανό να το έκανε κάποιος που είχε παραγγείλει το αυτοκίνητο και στη συνέχεια μεταπώλησε ή το συμβόλαιο ή την κατανομή στον ντίλερ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube