Με αγωνιστικό pick-up σε πίστα καρτ! [video]

Με αγωνιστικό pick-up σε πίστα καρτ! [video]

Αφιερώστε λιγότερο από ένα λεπτάκι για να δείτε τι μπορεί να κάνει ένα pick-up για off-road rally sprint σε μια πίστα καρτ.

Τα περισσότερα αυτοκίνητα, πόσω μάλλον τα φορτηγά, φτιάχτηκαν για να πηγαίνουν στην άσφαλτο.

Κάποια από αυτά όμως είναι κατασκευασμένα για off-roading και κάποια άλλα για την πίστα. Τι συμβαίνει όμως όταν τα πρώτα μπαίνουν στα χωράφια των δεύτερων. Και για να το κάνουμε ακόμα πιο ιλαρό, αν αντί για μια μπόλικη πίστα, επιλέγεται μια μικρή «μίκι-μάους» για καρτ;

Ο Carl Renezeder είναι πολυπρωταθλητής σε trophy truck. Και ειδικεύεται σε μικρές διαδρομές αγώνων off-road, όπου εμφανίζεται με ένα κάστομ κεντρομήχανο pick-up σε αγώνες που είναι γεμάτοι από κλειστές στροφές, απότομες κατηφοριές, σαμάρια και άλματα.

Αυτό όμως που επιχειρεί στο video είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Το K1 Speed προσκάλεσε τον Renezeder να φέρει το ημιφορτηγό του σε μία από τις 35 πίστες κάρτες που διαχειρίζεται στη Β. Αμερική. Το αποτέλεσμα όπως θα μπορέσετε να δείτε είναι μια ατέρμονη πλαγιολίσθηση ισχύος. Ευτυχώς για εμάς τα πάντα καταγράφηκαν σε ένα μονόλεπτο video που μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube