Και όμως κυκλοφορούσε με αυτό το λάστιχο!

Και όμως κυκλοφορούσε με αυτό το λάστιχο!

Και μάλιστα μετέφερε και παιδιά στο σχολείο... 

Ένας αστυνομικός που περιπολούσε έξω από σχολείο στο Derbyshire του Ηνωμένου Βασιλείου παρατήρησε κάτι πολύ παράξενο σε ένα αυτοκίνητο που ήρθε να αφήσει παιδιά στο σχολείο. 
Το ένα από τα ελαστικά του αυτοκινήτου ήταν στην κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία.
Ο αστυνομικός αμέσως σταμάτησε τον οδηγό και τον συνόδευσε έως το κοντινότερο βουλκανιζατέρ όπου τον υποχρέωσε να αλλάξει λάστιχο. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 20 καίριες ερωτήσεις για τα λάστιχα

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της express, η αστυνομία αλλά και πολίτες που ήταν παρόντες στο περιστατικό δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το περιστατικό και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίαζαν ότι έπρεπε κανονικά να απαγορευτεί στον οδηγό του αυτοκινήτου να ξαναοδηγήσει αφού δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει πως με το συγκεκριμένο ελαστικό έβαζε σε κίνδυνο τη ζωή του και τη ζωή των παιδιών που μετέφερε. 

Κάποιοι άλλοι όμως έσπευσαν να υπερασπιστούν τον οδηγό λέγοντας πως μπορεί και να μην είχε δει την κατάσταση του ελαστικού. Μάλιστα ένας αναφέρθηκε στο ποδήλατό του, λέγοντας πως είχε μια παρόμοια εμπειρία: Όταν τελείωσα μια διαδρομή - είπε - το λάστιχο ήταν φυσιολογικό, αλλά την άλλη μέρα είχε πετάξει εξογκώματα. Μπορεί το ίδιο να έγινε και με το ελαστικό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube