H απατημένη σύζυγος ήταν διαφημιστικό κόλπο [video]

H απατημένη σύζυγος ήταν διαφημιστικό κόλπο [video]

Όλη η αλήθεια πίσω από το βαμμένο με σπρέι Range Rover

Λίγες μέρες πριν μια φωτογραφία με ένα βαμμένο με σπρέι Range Rover έκανε το γύρο του κόσμου.
 
Η εκδοχή που είχε κυκλοφορήσει είναι ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε κάποιον «ζωηρό» κύριο, του οποίου τα νυχτοπερπατήματα πήρε χαμπάρι η σύζυγός του και βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον εκδικηθεί (διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Ωστόσο τώρα αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια: Δεν υπήρχε ούτε «ζωηρός» σύζυγος, ούτε απατημένη συμβία. Η όλη ιστορία ήταν ένα καλά στημένο διαφημιστικό κόλπο από τις εταιρείες «R-Tec Auto Design» και «Revere London» και η βαφή είχε γίνει με ένα αθώο σπρέι που φεύγει χωρίς να αφήνει σημάδια στο ακριβό SUV.

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να κάνουν την...ακροβατική αυτή επίδειξη δημοσιότητας για να επιδείξουν το νέο κιτ αμαξώματος Revere Knightsbridge για το Range Rover Vogue. Εμείς παρκάραμε -λένε- αυτοκίνητο έξω από το Harrods και πετύχαμε η φωτογραφίες του να κάνουν το γύρο του κόσμου.

Και συμπληρώνουν με το χαρακτηριστικό βρετανικό χιούμορ: Το καλό είναι πως το αυτοκίνητο δεν έπαθε ζημιά. Το κακό είναι πως όσοι πίστεψαν στην ιστορία της απατημένης συζύγου μάλλον απαγοητέυτηκαν. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube