H AMG χάνει τον γκουρού των σασί της

H AMG χάνει τον γκουρού των σασί της

O Αρντ Μάγιερ είναι το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος της AMG που φεύγει μέσα σε ένα μήνα για να πάει στην BMW.

To τμήμα AMG της Mercedes-Benz είχε και δεύτερη απώλεια στο στελεχικό δυναμικό του μέσα σε ένα μήνα, όπως μας επιβεβαίωσαν αξιόπιστες πηγές του DRIVE.
Ο Αρντ Μάγιερ, ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για την εξέλιξη των σασί όλων των πρόσφατων μοντέλων της AMG, συμπεριλαμβανομένης και της SLS AMG Black Series και της επερχόμενης SLS Electric Drive, «αυτομόλησε» στο M division της BMW. Εκεί θα τεθεί επικεφαλής για την εξέλιξη των σασί, των μοτέρ, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων, σύμφωνα με πηγές τη βαυαρικής εταιρείας.    
Στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επισήμως η ανάθεση της νέας θέσης του Μάγιερ στο M division, του οποίου η έδρα βρίσκεται στο Γκάρσινγκ, στα περίχωρα του Μονάχου. Ωστόσο στέλεχος της AMG δήλωσε ότι θα υπάρξει σύμφωνο βάσει του οποίου θα καθυστερήσει η άμεση ανάληψη της νέας θέσης από τον Μάγιερ.   
Η αποχώρηση του Μάγιερ έρχεται κολλητά με την άλλη μεγάλη αποχώρηση, αυτή του Φριτζ Άιχλερ, υπεύθυνου για τα μοτέρ της AMG, που πήγε στη VW όπου θα αναλάβει την εξέλιξη των βενζινοκινητήρων, αρχής γενομένη από τα μέσα του έτους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube