Ετοιμο το νησί του Σούμι στο Ντουμπάι!

Ετοιμο το νησί του Σούμι στο Ντουμπάι!

Το 2007, ο Σεΐχης του Ντουμπάι, Μοχάμεντ Ρασίντ Αλ Μακτούμ αποφάσισε να κάνει ένα ... δωράκι στον Μίκαελ Σουμάχερ για να του δείξει την εκτίμηση που έτρεφε στο πρόσωπό του.

Το... συμβολικό δώρο του Σεΐχη στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ήταν ένα νησί, σε ένα από τα πολλά συμπλέγματα τεχνητών νησιών που έχουν κατασκευάσει οι Αραβες στον κόλπο έξω από το Ντουμπάι. Το συγκεκριμένο σύμπλεγμα ονομάζεται “Κόσμος” διότι από ψηλά, μοιάζει με την υδρόγειο.

Το εν λόγω σύμπλεγμα που αποτελείται από 300 αυτόνομα νησάκια που εκτείνονται σε ακτίνα 9 χιλιομέτρων, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί – υπάρχουν κάποια τεχνικά προβλήματα- αλλά το νησάκι του Μίκαελ (που βρίσκεται στο σημείο που αναπαριστά την Ανταρκτική) είναι σχεδόν έτοιμο. Εννοείται πως περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις και την πολυτέλεια που αρμόζει στο μύθο που θέλει να συντηρήσει το Ντουμπάι. Το συνολικό κόστος του resort που έχει στη διάθεσή του ο Σούμι, υπολογίζεται στα 7 εκατομμύρια δολάρια και όπως δήλωσε ο μάνατζερ του Γερμανού Βίλι Βέμπερ, ο Μίκαελ και η Κορίνα είναι έτοιμοι να απολαύσουν τον παράδεισό τους... Εως σήμερα πάντως, και ενώ έχουν κυκλοφορήσει μπόλικες φωτογραφίες του νησιού, ο Γερμανός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη εκεί, ή τουλάχιστον, αν το έχει κάνει, δεν τον έχει δει κανείς κοινός θνητός...

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube