Έκανε επίτηδες μούσκεμα πεζούς και απολύθηκε

Έκανε επίτηδες μούσκεμα πεζούς και απολύθηκε

Αυτόκλητος «πάροχος δροσιάς» στον Καναδά, που έκανε μουσκίδι πεζούς στο πεζοδρόμιο πέφτοντας με μεγάλη ταχύτητα σε λακκούβες με νερό, εντοπίστηκε και έκανε το δικό του… κρύο ντους.

Η ηλίθια συμπεριφορά του εν λόγω κυρίου προφανώς και τιμωρήθηκε, με τον εντοπισμό του να αποτελεί εύκολη υπόθεση, δεδομένου ότι η φίρμα της εταιρείας και η πινακίδα κυκλοφορίας ήταν ορατές από τους παθόντες. 

Σε μια εποχή που τα πάντα μπορούν να γίνουν viral στα κοινωνικά δίκτυα, το «παιχνιδάκι» αυτό γύρισε μπούμερανγκ στον ανεγκέφαλο οδηγό. Τα γεγονότα συνέβησαν στην πόλη της Ottawa, στον Καναδά. Ένα άσπρο φορτηγάκι πλησίαζε την άκρη του δρόμου κατά τις βροχερές μέρες για να λούσει τους πεζούς που περπατούσαν στο πεζοδρόμιο. 

Η Black & McDonald, η εταιρεία στην οποία εργαζόταν ο τύπος αυτός ως οδηγός σε βανάκι, δεν έμεινε αδιάφορη για την πράξη του και δεν έχασε καιρό, απορρίπτοντας τη συμπεριφορά του μέσω της παρακάτω δημοσίευσης στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

«Ζητούμε συγγνώμη από όλους όσοι επηρεάστηκαν από το πρόσφατο περιστατικό στην Ottawa με την απαράδεκτη οδήγηση ενός από τους οδηγούς βαν της εταιρείας μας. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το κοινό ότι η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό και το άτομο αυτό δεν εργάζεται πλέον στην Black & McDonald». Η ταυτότητα του οδηγού δεν δημοσιοποιήθηκε.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ήρθαν σε επαφή με την τοπική αστυνομία για να διαπιστωθεί εάν θα κινηθεί διαδικασία δίωξης τους δόθηκε η παρακάτω απάντηση: «Θεωρούμε την υπόθεση πλέον λήξασα. Πιστεύουμε ότι η αντίδραση του εργοδότη αποτελεί επαρκή απάντηση και ένα μάθημα και τροφή για σκέψη, τόσο γι’ αυτόν όσο και για τους αναγνώστες και τους τηλεθεατές σας».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube