Η Honda αποκαλύπτει ένα «διερευνητικό» CR-V κάμπριο

Η Honda αποκαλύπτει ένα «διερευνητικό» CR-V κάμπριο

Το SUV κάμπριο πολλοί το έχουν σκεφτεί, αλλά λίγοι το έχουν τολμήσει. Μεταξύ αυτών πλέον και η Honda!

Εκτός από τις Nissan και Range Rover δεν υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που να το διακινδύνευσαν, αλλά η Honda θέλησε επίσης να πηδήξει το… μαντράκι. Έτσι λοιπόν εντάχθηκε στους τολμηρούς με ένα CR-V κάμπριο...  το οποίο είναι πραγματικά ένα αστείο και όχι πρωταπριλιάτικο, μιας και το έδειξε στις 29 Μαρτίου.

Βλέπετε, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων έχουν δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά το σχεδιασμό και το αμάξωμα, εξακολουθεί όμως να υπάρχει μια κατηγορία φτωχή σε καινοτομίες, ως εκ τούτου με πολύ ψωμί ακόμη: Τα SUV καμπριολέ. Πρέπει να πούμε ότι η άσκηση είναι επικίνδυνη και απαιτεί μια ιερή, σοφή κυριαρχία στις αναλογίες, για να μην καταλήξεις να φτιάξεις μια μεγάλη μπανιέρα, σκαρφαλωμένη σε επιβλητικές ζάντες.



Ύστερα από τη Nissan με το Murano CrossCabriolet και τη Range Rover με το Evoque Convertible, αλλά και τη Volkswagen που προετοιμάζει ένα ανάλογο αυτού του είδους με το T-Roc, και την BMW με μια ανάλογη X2, αυτή είναι μια δημιουργία που πηγάζει από τη φαντασία της Honda. Αυτό το CR-V που βλέπετε, δεν υπάρχει περίπτωση να διασταυρωθείτε μαζί του στο δρόμο, καθώς η φίρμα όντως ανήγγειλε ότι πρόκειται για πρωταπριλιά, εκ των προτέρων. Εμείς πάντως το βάζουμε στην ώρα του.

«Κι ενώ αυτό το πρωτοποριακό πρωτότυπο θα κάνει τα κεφάλια να γυρίζουν, οι σχεδιαστές, δηλαδή η ομάδα Press και ένα τροχός κοπής, εκτιμούν ότι η ακαμψία της δομής έχει μειωθεί περίπου κατά 100% συνολικά, καθιστώντας το αυτοκίνητο μη οδηγήσιμο».

Ένα καλό αστείο που θα πρέπει να απευθύνεται σε άλλους σήμερα και σε κάποιους αύριο, Δευτέρα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube